Mitä Muchos tekee mun kaverille(LUE PLS)?

i think im not ur mom

Moro, eli siis mun luokal on yks mun kaveri sanotaan ny vaikka Muchos Nachos Le Lima (lmao mikä toi nimi o :D) nii siis tämä kyseinen henkilö, nii musta tuntuu että se kiusaa mun kaveria(olkoot hän vaikka Marja-Terttu)en tiiä mikä tällä Muchoksella on, koska moittii asioista vaikka hän ei olisi edes tehnyt mitään.

Enkä nyt voi sanoo et se sillee kirjaimellisesti kiusais sitä mut ärsyttää ku asioista moittii ja voivottelee ”Terttua” kohtaan.
Haluisin sanoo ei et ei mee niitten kaa välit huonoks ja että Muchos ei olis enää moittia ja Tertun ilon pilaaja :[.

Ois kiva jos voisitte auttaa
Moikka!

Emilia – verkk@ri

Moikka!
Kiva kun kirjoitit keskustelupalstalle! :)
Ikävää kuulla että tämä toinen kaveri voivottelee ja moittii toista kaveriasi. On hyvin ymmärrettävää että se ärsyttää. Pystyisitkö puhumaan tästä tämän kaverisi kanssa kuka voivottelee ja moittii ja kertomaan hänelle että miltä se tuntuu? tai jos tuntuu että on vaikeaa jutella asiasta tämän henkilön itsensä kanssa niin voisiko asian ottaa puheeksi vaikka jonkun luotettavan henkilön kanssa, esim. jonkun opettajan, kouluterveydehoitajan tai kuraattorin?
Uskon että jos asian ottaa puheeksi hänen kanssaan ja kertoisi hänelle että tämä tuntuu ikävältä niin se voisi auttaa myös tätä henkilöä tajuamaan että tällainen toiminta tuntuu toisista ikävältä ja että se pitää lopettaa.
Uskon että teillä kaikilla pysyy välit hyvinä! :)

Aurinkoista syksyä!
– Emilia

Vastaa aiheeseen: Mitä Muchos tekee mun kaverille(LUE PLS)?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.