Siirry sisältöön
Tyttö 13w

Olen n.160 cm pitkä hoikka tyttö. Yleensä minua sanotaan kauniiksi, älykkääksi ja muutenkin mukavaksi tytöksi. Minulla on r-vika jonka takia esiintyminen on mielestäni noloa. Minua on kiusattu ala-asteella (johtui kateellisuudesta ilmeisesti).

Olen ihastunut yhteen samanikäiseen poikaan. Olemme tunteneet n.2 vuotta ja myös vanhempamme tuntevat toisensa.Tiedän että hän pitää minusta ainakin kaverina. Emme ole samalla luokalla. Hänen paras kaverinsa on entinen luokkakaverini ja hänen mielestä olen hyvä tyyppi, mutta emme vain sovi toisillemme.(Koska pojat ovat niin hyviä ystäviä keskenään niin uskon että entisen luokka kaverini mielipiteellä on merkitystä siihen miten ihastukseni suhtautuu minuun.

Luokallani on eräs poika, joka pitää minusta, mutta hän on ärsyttävä ja lesta. Mistä johtuu että maailmamme ovat todella erillaiset, sillä sukuni on körttejä.(Käytännössä körttiläisyys näkyy elämässäni vain herättäjän juhlien muodossa.)Poika on ihastukseni kaveri, mutta entisen luokkakaverini mielestä hän on outo.

Ja sitten on vielä kolmas poika. Hän on 8. luokalla. En tunne häntä ollenkaan, mutta hänen kaverinsa ovat kertoneet ohimennen että: Make tykkää susta.

On vielä yksi seikka joka vaikuttaa, nimittäin äitini on koulullamme opettjana, minkä takia kaikki opet ”vahtii” mua.”

MITÄ MINUN KANNATTAISI TEHDÄ TEIDÄN MIELESTÄNNE?

jani 96

ehk pyytää mese,face,yms ja jutella ekaks siel ja sit muuta.

Vastaa aiheeseen: Mitä mun kannattas tehdä teidän mielestä?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top