Siirry sisältöön
Mitä mun pitäis tehä?

( NIMET MUUTETTU! ) Kerran koulussa, semmonen tyttö kun Vilma kerto mulle, että yks poika pitää musta. Njoo Se poika on nimittäi ranskalaine, ja mun koulus on tosi paljon ranskalaisia. :D
Mut kuitenkin. Sit mä vast kunnolla huomasin koko jätkän, ja rakastuin siihen ensi silmäyksellä. Pystyn varmast puhuu sen kans enkkuu, ei siin sit mitää ongelmaa.
Se kattoo ain pois ku katson sitä, muuten se töllää iiiihan koko ajan.
Sitten. Sen Kaverit vast töllääki. O.o
Ja en oikeest tiiä mitä mun pitäis tehä. Se ei tiiä et mä tykkään siitä, eikä se tiiä et mä tiedän et se tykkää must.
Kerra ruokalaski se oli sanonu sen kavereil ranskaks et haluis pussat muo. Mun kaveri kääns mulle sen, kun ranskaa en viel osaa.
ja EI MULLA OLE POKKAA MEN PUHUMAAN SUORAAN. se on ihan turha sanoo sitte. Oikeest, pliis auttakaaa… ♥

-97

toi kuulostaa niin tutulle. Mul oli kans et kun mä huomasin sen pojan kattelevan mua, nii minä tyttö menin ja ihastuin. Ihan täysillä. Ja se on kait pihkas muhun. <3 Mut joo, kirjota sille joku "kirje" tms. jos sit kerrot sille et oot pihkas siihen, jos puhuminen tuottaa ongelmia. Ja jos se poika on ujo, niinku tost sun viestistä käy ilmi, niin alote kannattaa tehä ite, ja kirje tai joku viesti lappunen on hyvä idea, etenki jos ei oo sen pojan numeroo tai mitään. Mut onnea matkaan ja toivotaan et kaikki menee niinkuin toivotaan.

Vastaa aiheeseen: Mitä mun pitäis tehä?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top