Siirry sisältöön
Väsynyt

Mulla on ollut kauan masentunut olo. Oireet alkoivat siis joskus 8v ja oon nyt 14v. Vanhempani ovat eronneet ja jouduin ihan pienenä kuuntelemaan heidän riitojaan. Ei kestänyt kuin kolme vuotta sen jälkeen kun äitini löysi uuden miehen. Mies oli alkoholisti ja jouduin taas kerran kuunnella heidän riitojaan ja huutoaan. Joskus mies kävi melkein käsiksi äitiini ja minuun. Nyt asun äidin kanssa yksin. Menetin minulle todella rakkaan ystävän 4-vuotta sitten ja ajattelen häntä jatkuvasti. [osa viestistä poistettu] Äidilläni ei ole aavistustakaan tästä enkä halua aiheuttaa hänelle stressiä. [osa viestistä poistettu] Haluisin apua, mutta en halua vaivata ketään mun tyhmillä asioilla, koska muilla on enemmän ongelmia. [osa viestistä poistettu] En vaan pysty enää nousta sängystä aamulla kouluun vaikka kuinka yritän. Usein sanon äidilleni, että mulla on päänsärky ja joudun jäädä pois ensimmäiseltä tunnilta koulusta. [osa viestistä poistettu] Haluan, että joku pelastaa minut itseltäni, mutta en tiedä miten pyytää apua. Mitä teen…?

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei Väsynyt

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme olemaan yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/. Voit myös kirjoittaa anonyymisti Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun https://lasten-ja-nuorten.kirjepalvelu.mll.fi/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

..

💔i am sorry

Vastaa aiheeseen: Mitä mun pitäis tehä?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top