Siirry sisältöön

MITÄ MUN PITÄS TEHÄ!! kumman otan!!:DDD APUA!! HETI!

miks näin!!

Okei.. eli siis mun pitäs nyt päättää et mitä teen. toi otsikko on aika harhaanjohtava mutta ku ää on tullu nyt tällänen tilanne että oon kiinnostunu kahesta pojasta / ne musta. nyt voisin kertoo molemmista vähän taustatietoo.. huom laitan kaikkien nimeks sit jonku erin mikä oikeest..
Eka poika on mauno. me maunon kaa jo joskus syksyllä alettii sillee hengaamaan, siis se oli tosi kiva ja ihana ja aaawwss kaikkee. unelmien täyttymys oikeesti. meidän yhteiset hetket oli ihania! mut mua häiritsi se ku mauno oli esim. joka viikonloppu jossain eikä se ees joskus voinu viikollakaan olla. siis me ei nähty ees sillee kovin usein ja se oli koulussaki aina sen kavereiden kaa. mut sit tuli aikamoinen käännekohta koko juttuun ku mauno oli rellestämäs sen kaverin kanssa. no sen jälkeen en kuullu maunosta mitään ehkä kuukauteen.. sit yks maunon kaveri kerto mulle et maunon porukat oli suuttunu sille ja se oli saanu arestii ymsyms.ei se saanu käyttää puhelintakaa.ei se voinu ite ilmottaa mulle oikeesti mitään! ei ees koulussa. sit mä unohin koko jutun.
SITTEN tää jukka. jukka on toosi ihana ja hauska! me jutellaan paljon fb ja se ois oikeesti niinku ihan täydellinen. me hymyillään kouluski toisille. mut ei silleen viel kunnolla tunneta tai nii ei sit puhuta… ja oon aina fbs yrittäny jukalle silleen et: jooo haluisin joskus olla vaik sun kaa. mut jukka – se niinku ei huomioi koko juttua! se on oikeesti tosi ujo ja mä kyl ymmärrän että se ei kehtais nähä silleen.. siis ihan täysin eri juttu ku maunon kanssa! mut jukka on oikeesti toosi mukava ja se on ihan selvästi ihastunu muhun…

ONGELMA ON SE!!! MITÄ TEEN?? mauno sano et se haluais nähä eli se haluu varmaan puhua näistä jutuista ku se on ollu tosi törkee eikä oo sanonu mitään mulle tässä noin 4 kuukauden aikana -.- mut sittenhän mä teen tosi pahasti jukalle jos mä alan taas olee maunon kanssa! – VAI UNohanko mä molemmat?? AUTTAKAA!!

~KIITOS, jos jaksoit lukea. ja vielä ERITYISKIITOS ja tuhannet halit ja kaikki sulle jos jaksoit vastata<333 tarviin apuu!

EETU95

Joo eli jos esim. toi ”mauno” on ollu sulle joskus törkee ja sä tykkäät ”jukasta” niin ole tietysty jukan kaa. Siinähän voi käydä niin että jos alat oleen ”maunon” kaa niin se tekee taas törkeesti. Ja on sitä vaikee täs sanoo et mitä tehä kun ei henkilöiden luonteista tiedä mitään. Mut jos jompi kumpi niin minun mielestä ”Jukka”!

Ole hyvä jos vähän ees autto! :)

joo o

Minkä ikäsiä nää mauno ja jukka on ? Juttele jukalle ja kerro sille että tykkäät siit ;)

täysjärkinen

Valitse se, joka välittää sinusta luonteesi takia ja on järkevämpi. Esim. pojalla voi olla todella hyvät sosiaaliset taidot, mutta ei älyä tai oikeita tunteita ja voisi jättää sinut jo siitä syystä jos vaikka rintasi jouduttaisiin poistamaan esim. rintasyövän takia tai jos et sinusta riippumattomista syistä pystyisi tapaamaan häntä vähään aikaan. (Hyvin yleinen) tositarina: nuori sinkku etsii itselleen seuralaista baarista/netistä ja tekee valinnan ulkonäön sekä vähäisen taustatiedon perusteella (joka ei ole välttämättä todenmukaista ja sen oikean löytäminen baarista/netistä on harvinaista). Tunnettuaan toisensa VÄHÄN aikaa pari menee toisen asuntoon viettämään aikaa (mahdollisesti päissään). Aamulla nuori huomaa seuralaisensa häipyneen mukanaan mm. rahat ja tajuaa hänen ainoastaan esittäneen välittävänsä. Kannattaa siis käyttää aikaa tutustumiseen jotta tiedät mitä yhteistä teillä on ja tykkääkö hän vain tisseistäsi vai luonteestasi.

miks näin!!

molemmat on 96:)

terve vaan

”If you love two people at the same time, choose the second one, because if you really loved the first one you wouldnt have fallen for the second”

– Johnny Depp

J3H

Parempaa neuvoa et tule saamaan!

Vastaa aiheeseen: MITÄ MUN PITÄS TEHÄ!! kumman otan!!:DDD APUA!! HETI!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top