Siirry sisältöön
Görl

Okei…
Siis mun koulussa on sellasia pick me kakkapäitä jotka käyttää 5 kiloo meikkiä, tekokynsiä, tekoripsiä, blondia hiusväriä ja liian isoja rintsikoita. Mä ja mun kamut aina halveksutaan niitä ja kaikkee mitä ne tekee, myös sitä että he käyttävät meikkiä ja isoja rintsikoita.

Oon kuitenki huomannu alkavani itse käyttää meikkiä, tosin vain ripsaria, luomiväriä ja huulikiiltoa. Taivutan myös ripset.

Isosiskoni antoi tänään mulle kahdet sen vanhat rintsikat, tosin ne ovat ihan sopivat. Olen käyttänyt tähän asti vain toppeja, ja niin kaverinikin käyttävät.

Pelottaa että kaverit alkavat ajatella että olen muuttumassa jotenkin yhtä feikiksi kuin se tietty tyttöporukka.

𝚔𝚒𝚒𝚝𝚝𝚒 𝚔𝚞 𝚕𝚞𝚒𝚝 𝚓𝚊 𝚝𝚘𝚒𝚟𝚘𝚝𝚝𝚊𝚟𝚊𝚜𝚝𝚒 𝚟𝚊𝚜𝚝𝚊𝚊𝚝𝚔𝚒𝚗 𝚓𝚘𝚝𝚊𝚒𝚗!!!

[Nimimerkki muutettu]

En usko, kyllähän aikuisetkin tekevät kuin sinä. Ainakin tiedät sitten et ovatko ne todikavereitasi.

Cavalier❤️‍🩹🐶

Ei ketään pitäisi halveksua, oli minkälaisia tahansa, kaikki on yhtä arvokkaita ❤️
Mutta, jos sun kaverit alkaisi ajatella niin, he eivät ole tosiystäviäsi.

Vähän myöhässä

Jos ne on sun oikeita kavereita niin niitä ei kiinnosta se että käytätkö meikkii. Sun ulkonäkö ei tee susta pick meetä

Laivastokissa

Pick me girlit ei käytä meikkii.

gold rose

ketään ei pitäs halveksua ei ulkonäön eikä yhtään minkään muun syyn takia muista se!

meikkaamisessa ja alusvaatteiden käytössä ei oo mitään pahaa tässä yhteiskunnassa melko suuri osa meikkaa tai värjää hiuksia. niitten käyttäminen tai käyttämättömyys ei tee kenestäkää sen parempaa ku toisista.

jos sun kaverit on oikeita kavereita niin ne ei hylkää sua tuommosten syitten takia. voihan olla et neki haluis vaik vähä meikata mut ei vaa uskalla.

<3

Eihän siinä oo mitää väärää jos sä laitat meikkii ja käytät rintsikoita, kunhan sä käyttäydyt samalla tavalla kuin ennen

Tekavi

Oon itsekin törmännyt tällaiseen tiettyyn tyttö porukkaan, ja voin sanoa että he tekevät noita asioita koska ovat epäitsevarmoja ja haluavat vaikuttaa isoilta muihin nähden. MeiKin kokeileminen on osa nuoruutta samoin kuin rintsikat. Heitäkään ei pitäisi siitä halveksia vaikka tiedän miten ärsyttävää se voi olla. Sinusta ei tule niinkuin he,jos et päätä niin. Oikeat ystävät eivät hylkäisi sinua vaikka sinusta tulisikin kuin he. Toivottavasti auttoi!

Arvedávgi🌈❤️‍🔥

Laivastokissa, pick me girl on naishenkilö, joka näkee naiset vain kilpailuna ja uhkana, eikä siksi voi olla heidän todellinen ystävänsä. Hän luo tarpeetonta draamaa tuoden itseään yhä enemmän esille. Sillä ei ole mitään tekemistä meikkaamisen kanssa.

Lukutoukka 📚📚📚🐛🐛🐛

Sun kaverit ei ole kavereita jos ne rupeaa halveksumaan sua! Ja jos ne ei hyväksy sitä että käytät meikkii nii mitä ihmettä!
Hyvää talvea kaikille 🌨️❄️⛄☃️!

Vastaa aiheeseen: Mitä ne alkaa musta ajatella???

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top