Siirry sisältöön
Girl

Olen 16 v. tyttö ja en oo koskaan seurustellu mut eipä tuo oo kauheesti haitannu. Nyt mulla on kuitenki alkanu pyörii mielessä et minkäköhänlaista olis seurustella? Sais halii, pussailla, kutitella…pitää toisesta huolta ja toistenpäin hän kuka se nyt onkin niin minusta, olis varmasti ihanaa:3 Elikkä olen siis 156,6 cm pitkä, tummahiuksinen, sinisilmäinen tyttö. Harrastan lenkkeilyä ja vapaa-ajalla tykkään leipoa kaikennäköisiä herkkui ehkäpä siitä tulee tulevaisuuden ammatti:) Joten voisko joku ystävällisesti kertoo et voinko mä koskaan saada ketää vai et ihan turha toivo? Mut joo siis multa voi kysyykki jotain, jos haluutte?

Miiru

Tottakai voit saada poikaystävän! Oon ihan varma että se oikee löytyy kyllä!;) Oot vaa oma ittes ja lähestyt ihmisiä semmosena kun oot! ♡:)

Girl

Kiitti:) nii kyl se varmaa löytyy ku jaksaa oottaa ei sitä pidä hätiköidä, löytyy ku löytyy…on mul viäl aikaa, onneks!!

köpi15

no totta kai sä voit:0 oot just semmone unelmatyttö sopivan lyhyt tummat hiukset:)! tai semmonen mun unelmatyttö on sit joskus jos sen löydän :)

<3

Juuri tuollaista täällä varkaudessa etsiskelenkin! :) itekki jtn 156-pitkä, 14-v ja poika

Bi poika stadista

Vaikutat tosi mukavalta ja wau leipominen jos ymmärsin oikein :)
Varmasti saat jonkun et älä sitä murehdi! ^^

Azzie

Seurustelu on aina henkilökohtaista ja hyvin erilaista erilaisilla ihmisillä. Joillain se voi olla hyvin fyysinen ja jotkut eivät edes halaa kumppaninsa kanssa. Kaikki riippuu ihan siitä, millaisia ihmisiä molemmat ovat ja mikä tuntuu kummastakin hyvältä ja oikealta.

Jokaiselle on joku, löytyi se sitten heti kertaheitolla tai pidemmän etsimisen jälkeen, joten myös sinulle varmasti löytyy joku mukava tyttö tai poika (en halua tehdä olettamuksia, joten siksi laitoin varmuuden vuoksi molemmat).

Veechan

Moi!
Hei älä huoli vielä yhtään, parempi aloittaa ehkä vähän myöhemmällä iällä kun sitten liian nuorena, näin omakohtaisena kokemuksena, toki henkinen kypsyys ja valmius liittyy tähän ”milloin seurustella” kysymykseen vahvasti.
Itse aloitin seurustelun joskus seiskalle päästyä, ja vähän voisin jopa väittää että jotkut suhteet olisi voinut jättää välistä, mutta toisaalta taas niistä oppi paljon.

Suhteissa on tosi paljon eroja, itse olen ollut yhdessä tyyppien kanssa jotka on jatkuvasti ”iholla”, eli haluavat huomiota koko ajan, halailevat paljon ja ovat koko ajan suutelemessa ja osoittamassa helliä tunteitaan. Sitten on ollut pari tyyppiä joiden kanssa ei niinkään ole tullut hirveästi fyysistä kontaktia, tarkoitan nyt halailua, suutelua yms. Yhden kanssa ihan vaan senkin takia että ei siinä hirveästi hellitä kun toinen asuu eri maassa ja välissä on meri.
Itse voisin sanoa kokemuksesta, että ne jotka yleensä tahtoo helliä ja halailla jatkuvasti tahtoo olla pikkaisen mustasukkaisia (korjatkaa toki jos väärässä olen, tämä on vain minun kokemukseni), mutta toiset sitten ei välttämättä ole niin tosissaan.

Ja hei kuulostat loistavalta likalta, eli no problemos, varmasti löytyy joku jonka sydämen saat laukkaamaan :D. Muistat vaan että maailmassa on yli 7 miljardia ihmistä ja se ensimmäinen ihastus ei välttämättä ole se viimeinen!

Vastaa aiheeseen: Mitä ootte mieltä?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top