Siirry sisältöön
poika 12v

Mitä pitäis tehä jos mun äiti huijaa mua ja tuntuu et ei voi
luottaa siihen. Ja sit se ärsyttää kokoajan tahallaan.
Tuntuu et äiti tekee kaiken silllee et mulla ei oo kivaa.
Vai onko se vaa murrosikä juttu? ku oon 12v.
Mitä pitäs tehä

minä vain

Juttele äitisi tai muun läheisen aikuisesi kanssa:)

jennna

Moikka!

Oon ite 20 vuotias tyttö. Olin tosi temperamenttinen pienempänä ja varsinkin tossa iässä. Hankala sanoo miltä pojista tuntuu ton ikäsenä, mut uskon et samanlaista raivostumista teilläki. Raivostuin ihan kaikesta tosi turhasta, tuntu just siltä et päässä vaa kilahti välillä eikä tajunnu aina syytäkää. Se oli kauheeta ja mullaki tuli jossai vaiheessa toi fiilis et johtuuks se musta. Uskon et toi on murrosikää ja tietty iha jokasessa iässä tulee jotai ongelmii välillä (ristiriitoi vanhempien kanssa) Riippuu tietty siitä et milla tavalla se tuntuu sua huijjaavan?

John

Pistä takas samal mitalla. Mun ja mutsin ”kiuskailut” on kuuluisia perhepiireis :P Ja voitan aina, toisin ku suurin osa muista!

monuli120

mul on koton iha sama juttu. Oon siis 14v tyttö ja koton aina munki porukat tekee samanlail ku sun äitis. Mun mielest se on sillee normii tos iäs mut vaikee sitä on kestää. Ei kannata välittää siit mitä se sanoo.

keskustelun aloittaja

No tuntuu et se huijaa esim. Kysyy et haluunko tehä jotain ja sanon et en haluu, sit se on sille ok. Mut sit jonku ajan pääst se sanoo et oikeestaa sä teet sen. Eli eka kysyy ja sit päättääki ite.

Joku

No murrosiäs saattaa just ärsyyntyy aika pienistkii asioist… Mut onhan toi ikävää ettet pysty luottaa äitiis… Musta sun kannattas puhuu äitilles ihan suoraa.

No tsemppii kuiteski :)

keskustelun aloittaja

Kiitos vastauksista :)

Xddd

Oisko sun äitillä huolia tai peräti masennus? Juttele koulussa kuraattorille jos et uskalla suoraan äitille puhua. Sovi kuraattorin kans joku tarina mks haki sut jutteleen. Leuka pystyyn!

Vastaa aiheeseen: mitä pitäis tehä??

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top