Siirry sisältöön
Louneri

Siis mul on aika paljo muija frendei mut kaikki sanoo et oisin ällöttävä ja muutenki et ihmiset juttelee mul aina vaa ku niil on asiat huonosti ja sen jälkeen ku oon auttanu ne menee jonku toisen jätkän luo. :(

Hämmentynyt

Siis en nyt ihan tajunnu ootko ite jätkä vai et? Et niinku onks ongelmana se et oot poika, sul on paljon tyttöpuolisii kavereit jotka sanoo sua ällöttäväks, valittaa sulle niitten omist asioist ja sit juoksee toisten jätkien peräs?? Tää on nyt erittäin kiusallista jos ootki tyttö xd mut sain sellasen käsityksen et oisit poika ja haluisin auttaa mut ku en nyt ihan tajunnu et mikä homman juju oli, jos voisit tarkentaa? :)))

Louneri

Olen siis poika

Hämmentynyt

Juu, aika ikävältä hommalta toi kuullostaa… ehkä sun kannattas yrittää puhuu täst asiast niitten sun kavereitten kaa, tosin jos ne tuol taval käyttäytyy et niitä ei kiinnosta sun asiat ni onko ne etes oikeesti sun kavereita?

Masahoitaa

t erve

KillerMasa66

moro

OLENKO MINÄ BII?

SIIS OLEN TÄSSÄ JO PIDEMMÄN AIKAA HUOMANNUT SEMMOSISA MUUTOKSIA ITSESSÄNI, ETTÄ TYKKÄÄN TOSI PALJON POJISTA JA NE ON MUN MIELESTÄ SÖPÖJÄ MUTTA TYKKÄÄN MYÖS TYTÖISTÄ. OLENKO MINÄ SIIS BII SEKSUAALI? KYSYIN VAIN KUN NÄIN DEATAN VIDEON YOUTUBESSA.

Hellou

No tuohon BI kysymykseen niin voin sanoo että luultavasti olet. Tajusin ite viime vuonna saman ja olen siis 04 tyttö. 🏳️‍🌈

Vastaa aiheeseen: Mitä pitäis tehdä?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top