Siirry sisältöön

Mitä pitäisi tehdä jotta te pojat ymmärtäisitte??

T kohta 18

Niin miten saisin vihjattua yhdelle pojalle, että pidän hänestä niin että hän TODELLA tajuaa sen. En haluaisi olla itse ensimmäinen joka kertoo tunteistaan, vaan haluan antaa pojalle rohkeutta kertoa itse josko hän tykkäisi minusta tai ei. En halua pilata ystävyyttämme tällä asialla ja siksi minusta on parempi että hän kertoo.
Kiitos vastauksistanne! :D

EETU95

Juttelet faces jotai randomii ja sit vihjailevasti kysyt et ”tykkäätsä kestään?” ja jos se on silleen ”kyl mä yhest”
niin se tarkottaa jo sitä et se joko tykkää jostainm´muusta tai sit se ei vaan oo osannu päättää kenest se tykkää! Niinkuin mäkin, mäkin vast viime kesänä tajusin et mä tykkään iha vaan yhest tytöst ja nyt on asiat edenny.

Ei tainnu paljoo olla apuu, mut kunhan vähä autto niin kiva! :)

Poika

Jos haluat vihjata niin, että hän TODELLA tajuaa sen en osaa auttaa. Mutta jos haluat vihjata niin, että hän EHKÄ tajuaa sen niin ”tuijottele” häntä, kiinnitä huomiota, hymyile ja yritä tehdä joitain kiinnostuksen merkkejä. Mene vaikka istumaan tunnilla hänen viereen. Jos taas ette ole niin suuria tovereita, että viittit istua hänen viereen niin yritä tehdä tuttavuutta, vaikka sanomalla vaan ”moi”. a jos hän on ihastunut sinuun hänen mielestään mikään sinun sanoma ei kuulosta tyhmältä :D.

Oletin siis, että olette samassa koulussa/luokalla.

T kohta 18

Unohdin kertoa, että olemme olleet kavereita melkein 3 v ja molemmilla on toistemme numerot. Nyt ollaan jääty ns. kaverialueelle, jolta pitäisi päästä pois :)
Ja kiitos kun olette jaksanneet vastata :D

peace & love

flirttailemalla: herätä pojan kiinnostus naisellisella viehätysvoimallasi. pukeutumalla, puheilla, eleillä, meikkaamalla. vietä pojan kanssa aikaa vain kaksistaan ja huomaat hyvin pian, onko poika kiinnostunut sinusta enemmän kuin ystävänä

15

Paras tapa saada hänet tietämään että tykkäät hänestä on vain mennä sanomaan se suoraan. Ei sillä ole mitään väliä oletko se ensimmäinen joka kertoo tykkäätkö vai et

Vastaa aiheeseen: Mitä pitäisi tehdä jotta te pojat ymmärtäisitte??

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top