Siirry sisältöön

Mitä pitäisi tehdä kun ei uskalla lähestyä ketään exän takii?

Helpp

Elikkä oon 12 vuotias tyttö Helsingistä ja mulla oli joskus 4 luokan lopus sellanen tilanne et laitoin mun ihastukselle sydämen. Noh sitte se sano et ois kiinnostunu ja alettiin kröhöm… Seurusteleen. Noh sitte joskus 5 luokan puolvälis jätin sen (en haluu kertoo syytä). Me ollaan kuitenki sillee kavereita mut oon ihastunut yhteen meidän luokkalaisen. Ongelma on se, etten uskalla lähestyä ketään poikaa koska se poika sais siitä kauheet raivarit. Eli siis pelottaa miten mun ”exä” reagoi jos alan Seurusteleen jonku toisen kans. Ja sitte ku kaikki kaverit painostaa meitä oleen yhes ja seki haluu mut takas mut se ei ymmärrä sitä et en vaan haluu… En uskalla kertoo et mul on ihastus. Kellään kokemusta tällasist asioist? Please help!

Kata, verkk@ri

Moi!

Jos sinä et halua enää seurustella ”exäsi” kanssa, ei kenelläkään muulla ole oikeutta puuttua siihen tai mitenkään painostaa palaamaan yhteen. Se on kiusaamista ja voit kertoa siitä aikuisille, jos se vaivaa sua kovasti. :)

Olette jo eronneet ja sulla on oikeus myös katsella ja tapailla muita koska ette ole enää yhdessä. :) jos ”exäsi” reagoi jotenkin sopimattomasti niin se on häneltä väärin, ei mitenkään sun vika.

Pidä vaan puolias! <3

Vastaa aiheeseen: Mitä pitäisi tehdä kun ei uskalla lähestyä ketään exän takii?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top