Siirry sisältöön
M they/them 16v [nimimerkkiä muutettu]

Oon tässä viimesen kuukauden ainaki miettiny, että mitä mun pitäs tehdä.

Elikkä siis vähän infoa mun ongelmasta.
Minä 16v ja mun poikaystävä A 14v (kohta 15v) ollaan oltu yhessä vähä vajaa 3kk mutta tunnettu silti useemman vuoden. A on siis mun parhaan kaverin veli, joten tutustuttiin siis mun kaverin kautta.
Ollanan A:n kanssa aika aktiivisia sängyssä ja näin, ehkäisy huolehittu AINA ja muutenkin oltu varovaisia. Meillä on kaiken kaikkiaan siis ihan hyvällä mallilla oleva parisuhde. Itellä löytyy aikasempaa seurustelu taustaa vähä liikaaki tyhmyyden takia ja A:lle oon ensimmäinen, joten tää on mulle tosi iso asia. Teen kaikkeni että sen ei tarvii kokee mitä mää oon joutunu kokeen yms.

Mutta siis asiaan. Mää oon sellanen henkilö, joka yliajattelee koko ajan kaiken mahollisen. Meillä on pari kertaa käyny silleen että meinannu tulla vahinko ja jälkiehkäsyn joutunu hakeen kerran ja yhellä kertaa tehny negatiivisen raskaustestin. Ollaan A:n kanssa keskusteltu asiasta useamman kerran ja todettu yhdessä ihan alusta asti että lapsia ei oo tarkotus hankkia vielä koska ollaan nii nuoria ja ei oltas lähellekkään valmiita vanhemmiksi.

Mulla ei kaiken järjen mukaan pitäs olla mahdollisuutta olla raskaana ja tiedän sen hyvin. Mutta silti. Välillä vaan tulee sellanen olo, että entä jos, entä jos, entä jos ja en haluu enää vaivata A:n mieltä sillä. Oon siis yleensä maininnut A:lle jos mulla on tullu sellanen tunne, mutta en vaan haluu enää jankata sille samasta asiasta ko se ärsyyntyy kuiteski vielä.

Kavereille en oo asiasta oikeestaan maininnu melkeimpä mitään enkä halua vaivata niitä tällä. Samoin vanhemmillekkaan en oo uskaltanu sanoo ettei ne suutu tai mitään.

Mulla siis pyörii päässä mm. Mitä jos oon raskaana? Miten? Mitä mää sitte tekisin? Mitä jos A jättää mut sentakia? Mitä äitiki sanois? Enhän mää voi olla raskaana. yms.

Tässä siis tullaan sitte siihen mun kysymykseen: Mitä pitäs tehdä?

12v girl

Tietääkö sun äiti että ootte ollu sämgyssä monta kertaa?

No siis oon vhä nuiri ehk auttaa näissä asioissa ku oon vast 12v mut juu….

Jos asia vaivaa sua ni mee vaik juttelee johonki sekasin247 chattiin tai vastaavaan!

Mä TOIVON, että tästä oli apua, mutta TIEDÄN, ettei tää viesti auttanu yhtään. Sori.

koitan auttaa

itse olen yliajattelia ja tunnistan saman piirteen ja osaan ajaa sillä itseni täydelliseen umpikujaan josta kuitenkin aina selviää jos teillä on tosiaan hyvä parisuhde voit uskoa ettei A ole sinua jättämässä ja voit ottaa sen joskus puheenaiheeksi että mitä jos näin kävisi että saisit selville olevasi raskaana mitä hän tekisi. Vanhemmiltasi voit toki kysyä ihan vain heittona että miten he luulisivat reagoivansa asiaan kuten olisivatko he tukenasi minkä valinnan teetkään. en toki tunne vanhempiasi joten en voi sanoa suuttuisivatko he mutta jos suuttuvatkin se yleisimmiten johtuu vain siitä että he välittävät ja haluavat sinulle vain parasta. muista en ole ammattilainen asiassa ja sinun kannattaa muistaa että joskus voi vain pahentaa asioita joten käytä myös omaa ajattelukykyäsi miettimällä voisiko tämä toimia. joskus kuitenkin saatta pelottaa mennä kysymään tai juttelemaan asioista vanhemmille tai muille tärkeille ihmisille mutta se menee yleensä hyvin ja saat mielesi kevennettyä lopulta saatatte keksiä yhdessä keinoja ja ratkaisuja eikä sinun tarvitse enää miettiä asiaa niin kauheasti

Meikä mandoliini olen juu

En osaa varmaan auttaa hirveesti, mutta vaikka se saattaa nolottaa niin kannattaa käydä ostamassa varalta raskaustesti, jos sulla ei oo rahaa tms niin voit kysyy vaikka vanhemmilta rahaa esim. Sanot että menisit kaverin kaa kylälle ja tarttet ruokaa tai jtn.

Vastaa aiheeseen: Mitä pitäs tehdä??

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top