Siirry sisältöön
12-vuotias tyttö

Onks se hyvä hygienia? Kauneus?Luonne?
Pojat kertokaa;)

Housuis

Ofc perse ja tissit

nipsu03

Mun poikaystävä sanoo mulle aina, että arvostaa eniten mussa sitä, kun olen luotettava enkä ikinä valehtele hänelle. Se sanoo että sisäinen kauneus on tärkeintä, mutta totta kai hänen mielestä kauniskin oon. Mutta hän arvostaa luotettavuutta ja sisäistä kauneutta

KatoYlös

Ite ainaki luonteest (:
Mut sit taas hyvä perse ja kummut on plussaa++Ja hiukset ja ofc kehon muodot. ehk enite kuitenki et on luotettava/eikä semmone ämmä vaa rento & hauska?Ofc jos haiset silt et oot käyny jossai maatilal ni tua miikkaa

[Viestiä muokattu]

13

Kiltteyttä,kauneutta ja tissejä

Kynttilä

Pojat miks teän pitää koko ajan sanoa, että tissit ja perse, koska se on tytöistä tosi loukkaavaa jos sanotaan nuin. Ku ette te ees oikeasti tarkota sitä. Te vaan esitätte ja yritätte sulautua massaan. Mitä te voitatte sillä, että tytöllä on tissit ja perse? Ette oikeasti vittu yhtään mitään.
T. Tuhat vuotta

jorma

tyttönä varmaan vaikeeta tajuta ;)

Nimetön

Poikana varmaan tajuta että tytöt ei arvosta täysin ulkonäkökeskeisiä pervoja, sillä ei pitkälle pääse ;)

Nimetön

housis sä oot aikamoinen pervertikko!

12v tyttö

Minun mielestäni ulkonäkö on tärkeä ainakin suurimalla osalle pojista,toiseksi tulee seksikäs vartalo.

poika

Ulkonäköö hiuksii kasvoi hygieniaa (ettei haise)
Persoonaa sisäist ja ulkoist kauneutta u know ??

Ei

Mua ällöttää toi poikien perse ja tissit!!! Pojat: Jos tytöissä se mitä tahdotte on isot muodot niin voitte painua v******. Mun mielestä se on tosi loukkaavaa!!

boeka

No siis onha ne tissit ja perse yhet mut ite katon myös tytön kauneutta ja minkälaine se tyttö on

PientareenPena

Huhhuijaa, täällä on taas hienoja vastauksia. Kerronpa oman rehellisen mielipiteeni 16v. poikana.

Hiukan epäilyttää eräiden täällä ikä (ainakin se henkinen) mutta toisaalta anonyymisti kun saa sanoa niin eihän siinä silloin tarvitse sanaansa juuremmin puolustaa tai perustaa. Toisaalta, näissä vastauksissa on kuitenkin olemassa jonkinlainen pointtikin. Nimittäin ulkonäkö on toki usein se ihka ensimmäinen vaikutelma minkä saa. Ja mihinkä se huomio yleensä silloin ensin kiinnittyy…. Toisaalta ajatus, että kyse olisi pelkästään perseestä ja tisseistä on väärä.

Oon ehkä aiemminkin tämän sanonu, mutta sanompa taas minkä oma äitimuorini näistä asioista minulle aikoinaan opetti. Kun etsitään yhenillanjuttua tai tanssipartneria tai ylipäätään kumppania LYHYEKSI ajaksi, niin silloin huomio kiinnittyy ensisijaisesti ulkonäköön. On ilo silmälle, eikä sen lyhyenaikavälin vuoksi ala sen persoonan huonot puolet häiritä kun pian siitä muutenkin erotaan. Mutta sitten kun aletaan etsiä sitä elämänkumppania, ei sillä ulkonäöllä ole enää ollenkaan niin väliä. Ihmisen ulkonäkö muuttuu pakostakin, kaikki vanhenee ja rupsahtaa. (Ja kun tätä yritetään jollain Botox-ruiskeella tai leikkauksella sitä tosiasiaa muuttaa, on lopputulos vielä kauheampi..) jolloinka jos on panostanut vaan siihen ulkonäköön mutta todellisuudessa kumppanin personallisuus on **** niin mitä pointtia siinä enää on? Tämän takia itsekkin seuraan enemmän henkisiä ominaisuuksia, en ulkonäköä. Kaikissa on kauneutta, ei ole niin ”rumaa” etteikö hän voisi olla kaunis. Mutta on sellaisia ihmisiä joiden kanssa en todellakaan vapaaehtoisesti vietä suurta osaa vapaa-ajastani ja tarjoa huomiotani ja vaivannäköäni.

Mutta muistetaan vielä että täällä puhuu nuoret, 12-16v. Eihän tässä kohtaa nyt todennäköisesti mitään loppuelämän rakkautta etsitä. Joten joku voi olla täällä ihan tosissaan sanoessaan haluavansa lähinnä perhanan kuuman tyttövystävän. Mutta sitten kun sitä paria haetaan tositarkoituksella niin kyllä ainakin yleensä muuttuu äänikellossa.

Joten pojat: Kyllä, ne perse ja tissit on kivoja katsella. Mutta kai teillä nyt jotain muutakin on mielessä? Ei viitsittäis enää pahentaa stereotypiaa siitä että pojat on sairaita sikoja, on meilläkin tunteita eikä vain eläimellisiä vaistoja. Kauniita henkilöitä on toki ilo katsella, älkää vain sitten väittäkö että vain sellaisten kanssa haluatte seurustella, antaa teistä aika yksinkertaisen kuvan. Kaikki ei loppujenlopuks niin coolia äänen sanottuna kuin miltä voi ensin vaikuttaa…

Tytöt: Näissä asioissa pojat harvoin uskaltaa myöntää mitä ne todella ajattelee. Usein pyritään olemaan cooleja ja miehekkäitä näitä juttuja laukomalla, varsinkin porukalla koossa ollessa. Mutta ei tarvitse ajatella että pojat ei muuta kuin persettä ja tissejä kattois, osalla vaan on murrosikä vasta aluillaan ja osa ei niistä asioista noin vain ala puhua. Älkää ajatelko että kukaan poika ei voi teistä ulkonäkönne takia pitää, kyllä sitä yleistä käyttäytymistä ja henkistä kanttia enemmän arvostetaan. Liian tyrkyt ovat ennemmin luotaan työntäviä.

Kyllä se siitä sumpliutuu! Älkää vielä ainakaan 12-14v. ressakko siitä kun ei ketään sitä oikeaa ole tiedossa. Moni ehtii seurustella hyvinkin vielä kauan tämän jälkeen ja silloin on jo murrosiäksi kutsuttu joka nuoren vuoristorata ja hormonihumala jonkin verran laantunut. Hiljaa hyvä tulee, sillä hoppu on haitaksi.

Ykspoikavaan

Rehellisyyttä, epäitsekkyyttä, viisautta ja pyöreää persettä

Ja tehään nyt yks juttu selväks: tyttöjen takapuolia on tosi kiva katella (tietenki vaan sinkkuna ollessa), mut ei sillä oo oikeeseti mitään väliä.
Mielummin oon ihmisen, kanssa, joka on ihana ja suloinen, kuin ihmisen, jolla on hyvä perse

Jos sulla on mielenkiintoinen ajatusmaailma, oot sillein perus hyvä ihminen, uskallat puhuu suoraan jne. nii ei ainakaan mun osalta juttu kaatuis siihen, et sun perse ei ois tarpeeks iso tai kiinteä tai mitä ikinä

Ei tälläsillä oo oikeesti niin väliä
Tai no, ehkä joillekin on
Maailmassa on miespuoleisia ihmisiä jotain yli kolme miljardia, meitä on aika paljon erilaisia

Vastaa aiheeseen: Mitä pojat oikeesti arvostaa tytöis?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top