Siirry sisältöön
WHAT!=O

Mulla oli eilen yhen tytön kanssa (treffit) meillä oli ihan v***n tylsää,koska meillä ei ollu mitään puhumista,koska kumpikaan ei halunnut nolata itteensä eli me ei kyselty mitään tyhmää esim”mikä on sun unelmien poika ystävä?”. Siispä mitä voisi puhu tytön kanssa ettei nolaisi itseään tai kysä mitään tyhmää?Ja miten saa kivan keskustelyn aikaan?

Tyttö:D

kannattaa keksiä ennen rehvejä (treffejä) jotain yhteistä tekemistä esim.järjestää rehvit (treffit) johonkin kivaan paikkaa esim.puisto:D mut ei semmonen missä on liian paljon porukkaa koska se rupee ahdistamaan yleensä ja kasvattaa paineita mulla on kokemusta;)

tyttö 15

miettikää mitä yhteistä teil on..kiinostuksen kohteet,harrastukset,koulu,musiikki ym..ja jos ette viel tunne toisiinne kunnol nii kyselkää toisistanne nii kyl se juttu siit sit alkaa luistaa..ihan rennosti vaan! ;)

joku random

Ite koitin samaa mut v###iks meni :(

tyttö 15

??? really?? ku mul oli treffit täs 3kk sitten (ja en tuntenu tätä poikaa tai ollu ees ikinä nähny sitä) niin ihan aluks me oltiin vähän hiljasempii mut ei mitenkään silleen häiritsevästi..ja sit melkeen heti meil alko juttu luistaa ja mentiin heittelee amerikkalaist jalkkist nurmikentälle ja tunnin pääst me oltiinki jo sit siin lämpimänä kesä iltana ilta auringos pussailemas ruohol..et juu..mut mä todella tykkäsin siit pojasta..Ja nyt kukaan ei tuu sit sanoo mitään et kui te noin nopeesti aloitte suutelee!! ;) Mut edelleen ottakaa rennosti ja älkää miettikö liikaa kaikkee! :)))

Postmodernisti

Tutustu kyseisen sisimpään, luonteeseen. Tutustu häneen ennen ystävänä, sitten treffailemaan. Näin mikään ei tapahdu liian nopeasti, eikä kuitenkaan liian hitaastikkaan.

– Tuntematon auttaja

Ihastunu

Mä tykkään yhestä tytöstä mun luokalla sillä on poikaystävä mut se miettii et jättää sen ja se siis tykkää musta meil juttu kyl luistaa snäpis mut ei niin hyvin ku puhutaan kasvotuste

Tyttö12

Tiiän että tää keskustelu on vanha mut sanon nyt kumminkin että jos joku tarttee:

Eli mun mielestä on hyvä alottaa tutustuminen kysymällä esim. et mistä elokuvista se tykkää, mitä se harrastaa ja tällee. Voi vaikka ajatella että teijän pitäis saada tehtyt joku kouluprojekti (vaikka ette ois ees samas koulus) ja ennen sitä teijän *pitää* tutustua toisiinne. Eli se saa sut väkisinki alottamaan keskustelua. Mut on ehkä parempi eka ajatella sitä vaan kaverina, että se ois vaikka uus teijän luokalla ja haluut tutustuu siihen kaverina.
Ja sit ku tiiät vaikka mistä elokuvista se tykkää nii voit ”stalkata” elokuvateatterin näytös niitä juttui et millon tulis hyvä leffa ja sit voit pyytää sitä sinne.

Mut musta tärkeintä on että oot oma ittes ja että et etene liian nopeasti
(tää oli oikeestaan pojille JA tytöille)

kirahvi

alota juttelu rennosti ja ole oma itsesi kysy vaikka päivästä ja se voi edetä edellisiin ja tuleviin päiviin ja juttelu voi mennä syvällisemmäksi. muista kehua tyttöä mutta ei liikaa se voi olla tytöstä ahdistavaa

Proweiß

Hei olen menossa parinpäivän päästä treffeille tytön kanssa onko ideoita mitä voisi tehdä muutakin kuin istua laiturilla kyseinen tyttö ei pidä uinnista

Pertti69

Ei se nii vaikeeta oo avatkaa vaa suunne ja puhukaa vaa jostain esimerkiksi mitä söit aamulla :3

masis13

no hei joo hei joo ihan uskomatont ihan uskomattoman hyvii vinkkei teilt kaikilt tän kulunee kuuen vuoden aikan tullu!!!!!!!!!!!! mul ens lauantain deitti crushin kaa ni täst hyvii vinkkei sain!!!! mut sen vaa sanon täs et kyl kaikki tytöt tietää mitä ne pojat for real haluu…. ;) mut ei ekoil deiteil muistakaa!! :*

anonyymi12v

Eli jos haluut oikeesti tutustuu siihe tyttöön kunnolla nii sun täytyy olla sille rehellinen.
Sen verran paljastan että tytöt on kunno stalkkereita ja kaiken tiedon mitä ne susta saa kirjottaa ylös jos on ihastunuxd eli jos et oo rehellinen nii tyttö saa tietää sen aijan myötä ja siihen saattaa loppuu se seurustelu:)
Mut mistä kannattaa jutella nii kysele siltä näitä seuraavii asioita jos et vielä sitä nii hyvin tunne:) : tykkäätkö leipoo/kokkaa, mikä haluisit olla isona?, mitä oot lähipäivinä tehny? , haluisiks tehä jotai? Niikus tollasii!:) sit vaa jos se tyttö sanoo et juu voisin mä jotai tehä nii sit oikeesti mieti ne kysymykset valmiiks että et sano sille vaa et ” no ehdota jotai” tai ” ihs” vaa keksit ne ennenku meet sinne ja sit jos on vaik kesä nii kysyt et mentäskö uimaa tai pyöräilee tai jotai?
Koska yleensä tytöt tykkää ku poijat vähä on keksiny jotai ideoita;)
Mut toivottavasti oli apuu:))

Joku

Mitä te 12v tiiätte parisuhteista?

Izuku

Oon jo 15.v ja en oo KOSKAAN ollu treffeillä joten en asiasta kauheasti tiedä mutta joohh. Mun paras kaveri pyysi multa kerran jotain neuvoi niin kyl mä sit yritin ja voin laittaa ne neuvot tähän. Sanoin sille et sen ei kannata esittää vaan olla oma itsensä sille tytölle. Koska maailman ärsyttävintä on se kun joku vaan esittää jotain ja sit kaikki tietää et se vaan esittää. Esimerkiksi kun yks mun kaveriin ihastunut poika vaan randomisti alko selittää että sen mun kaverin silmät on hienot. :/ Ps. Miten saada poikaystävä tällaiselle sotkutukkaiselle lyhyelle pojalle?:/

Vastaa aiheeseen: mitä puhua tytölle??

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top