Siirry sisältöön
Toivoton

Elikkä haluaisin jutella facebookissa/koulussa yhelle tytölle johon olen ihastunut. Mitä voisin sanoa hänelle aluksi, sillä olen hyvin arka tyyppi?

poeka

itekki usein mietin mitä sanoo ihastukselle.ite sanon et mitä kuuluu ja sen semmosta.juttelet vaa sille vaikka harrastuksista tai elokuvista tai mistä vaa.kyllä se siitä:)

yks poika vaan

Tunnetko tyttöö kui hyvin? Iha eka voisit vaik moikata ja kysellä vähä kuulumisia. Sitte vaa iha niitä näitä, mitä tulee mieleen. Ja jos ette oikee tunne toisianne nii kantsii ehk lähestyy hitusen varovaisemmin, face on alkuun aika jees. Mut iha rohkeesti vaa ja oo oma ittes :D toivottavasti autto ees vähä :)

Nimetön

Joo mäki tyttön kannatan jtn vaa et normisti moi ja jos ette oo enne jutellu ni koita keksii joku syy/tekosyy et saisit jutun käyntii :) ei kannata olla liian tungetteleva mut kehu rohkeesti vaa! :)) ja jos se valittaa tai jtn jostai ni sit vaa kehut sitä :DD mut ei liian imelästi!! :D voi voi ku tää saa tän kuulostaa nii monimutkaselt :D mut joo oo vaa oma ittes ja luota siihen et se toimii ;)

Minareetti

Oon tässä pari kertaa kysyny ihastukselta pari juttuu mut tuntuu että se on ujo kun hän puhuu hiljaa/epäselvästi. Entiä onko hän ujo vai eikö oo kiinnostunu mutta yritän saada aikaan jonkinlaista keskusteluu mutta yleensä se jää 2kysymykseen enintään kun en osaa oikein sanoa muuta mutta huomenna kysyn jostain elokuvista tai jotain josta ois puhuttavaa.

Olen 16v poika Tampereelta;)

Vastaa aiheeseen: Mitä sanoa?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top