Siirry sisältöön

no oon hiljanen, en puhu paljoo koulussa… muuten enemmän.. no mitä sanotte hiljasista pojista? :D

tyttö 97

Musta hiljaset pojat on joskus tosi söpöi Tosin riippuu pojasta. Ei kukaan tyttö voi tietää Onko poika millainen oikeasti ennen kun siihen tutustuu kunnolla.
Kokemusta on. Mut oot varmasti tosi Kiva, joten jos tykkäät jostain nii yritä uskaltaa mennä puhuun sille jotain kivaa. Joten yritä pärjaillä. ;)

hiljainen tyttö

Mun mielestä hiljaset pojat on ihania.Olen itsekkinin hiljainen enkä puhu paljoa ja olen myös tosi rauhallinen.Mua ei haittaa että pojat on hiljasii.Onhan se mukavaa että pojisa sekä tytöistä löytyy erilaisia persoonia.

Nimetön

Jepjep, Hiljaset on kivempia. ^^ Mut voisha ne ainaki musta ainakin sanoa silti jotain, ettei oo mykkänä silleen kaksneljäseittemä :”D

Tyttö96

Hiljaiset pojat on sulosii! <3

hiljainen poika

ite oon ujo ja hiljane enkä oikeestaan sano koulussa paljoo mitää paitsi kavereille:D ja olen ylpeä siitä!!

Nimetön

Mun huomion ainakin ite kiinnittää paljo helpommin hiljanen takapulpetin poika mitä edessä mökäävä pelle. Hiljaset pojat on sulosia ja salaperäisiä, ne ei paljasta heti kaikkee ittestään. Tietysti se, pitääkö ittestää mimmosta ääntä, ei kerro koko luonnetta todellakaan. Mut jotenkin ihastun itse ainakin sellasiin hiljasiin :) ne on söpöjä

Disa

Hiljaset on todellakin ihania, muttei ihan mykkä saa olla ja pitää kumminkin löytyä jotain rohkeutta tehdä aloite yms :)

Nimetön

En tykkäis. oon ite aika sosiaalinen ja tarviin aina jonku jonka kaa puhua !! =D

meitsi

tuotanoin en nyt ihan äänekkäämät ovat hauskemman oloisia mut ihan miten vaan

Vastaa aiheeseen: Mitä sanotte hiljasista pojista?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top