Siirry sisältöön
konepelaaja

Oon huomannu et aika paljo puhutaa ainaki ask.fm:stä, Instagramista, Snapchatista ja WhatsAppista.
Ja onko siellä sitä kiusaamista? On! Varsinki askis. Ja se salakuvaaminen, liittyy Tumen videoon jossa hän puhui mun luokkalaisista, niin oon itekki otellu jostai wildeemistä tai jostai salakuvia, mutta jaetaanko niitä sitten SOMEssa? Ja missä siellä?

Ja kun listataan näitä kaikkia somen palveluita:
kik, ask.fm, facebook, whatsapp, instagram, snapchat, twitter, plug.dj?, irc, skype, ts3, mese (Microsoft Live Messenger), suomi24 (foorumi), ja mitä näitä muitakin nyt onkaan…

Ja onko tänäpäivänä mese sama asia kuin 3 vuotta sitten?
Mikä on suosituin? Ketkä käyttää, ja mitäkin?

Ja uhkailua: ”Kerro sun osote nii mä tuun yöllä ja tapan sut!” -tyyppisiä juttuja varmaan aika paljon siinä kiusaamisen alueella.

Ja jos löytää jostain WhatsApp-ryhmästä esim jonkun kivan tytön, joka asuu vaikka 4,5h ajomatkan päässä itsestään, niin mitä pitää tehdä?

Ja nämä eri pelien chat-kanavat, kuten minecraftin, siellä on jotkut löytäneet tyttö- tai poikaystävänsä Minecraft-servereiden kautta. Mutta on siellä vaikka kuinka paljon kiusaamistakin, onneksi on moderaattorit. :)

Tuossa alla saa sitten kertoa kaikenlaisia somekokemuksia, ja eikä sitten kaapata kirjoittajan ip-osoitetta ja hakkeroida konetta tai ruveta kiusaamaan vaikka mesessä tai jossai!! Onhan niitä vielä jotka osaavat kaapata toisten ip:itä..!

Vastaa aiheeseen: Mitä somessa tapahtuu?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top