Siirry sisältöön
seurustelu aikaa

Ollaan oltu nyt reilu 4kk yhessä mun poikaystävän kanssa. Molemmat ollaan 16v. Alussa meillä meni tosi hyvin, rakastettiin toisiamme ja sen varmasti näki kauas. Olin ihan hulluna Rikuun. Ja oon edelleen. Mut mä en enää tunne olooni yhtään rakastetuks.. mun tunteet ei oo muuttunut yhtään, ne vaan varmaan peittyy osittain tän mun surullisuuden alle. Aikasemmin nähtiin Rikun kanssa joka päivä, Riku tuli mun luo tai mä menin jonnekin sen luo. Käytiin leffassa ja pussailtiin, meiän välillä oli vähän seksuaalista jännitettäkin. Enää ei mitään noista. Riku ei enää vietä yhtään aikaa mun kanssa. Eka kun koulut alko kesäloman jälkeen, nähtiin pari kertaa viikossa. Sit kerran… ja nyt ei olla nähty varmaan kolmeen viikkoon kertaakaan, muutakuin koulussa vilaukselta. Oon sanonu asiasta Rikulle ja se vannoo rakastavansa mua, ja sanoo että haluaa edelleen jatkaa mun kanssa. Musta ei vaan tunnu siltä! Se sanoo et sillä on hirveesti kiireitä, muuttohommia ja harkat… mut silti se kerkee olla kavereidensa kanssa. MITÄ TÄÄ JÄTKÄ MEINAA !?
Musta tuntuu ettei se enää halua olla mun kanssa, mut se sanoo että haluaa. Mietin että jos se ei vaan raaski jättää mua, mut en todellakaan halua että se on mun kanssa vaan säälistä! Rakastan sitä ihan älyttömästi, enkä enää jaksa tällästä…

Nimetön

No ite en oo mikää malliesimerkki, mul o vähä sama juttu ku sil su poikakaveril, trenit neljästi viikos ja loppuaika meneeki kouluhommii ja nukkumiseen. Mut koita vaa, kyl se enne pitkää onnistuu. Saattaa olla et sil oikeesti menee kaikki aika treeneihi jne. kyl viimeistää kesäl alkaa hommat taas sujuu. Site kato o vapaat aikataulut ja voit taas olla.kultasi kanssa.

somethingwild

Itse voin sanoa sen verran, että olen myös 16v poika. Jos mä tekisin tyttöystävälleni tollein, niin se ois selvä merkki siitä, ettei enää kiinnosta. Saattaa myös olla, että se on vähän kyllästynyt suhun jostain syystä (niinkuin mullakin ollut useasti tapana).

Vastaa aiheeseen: Mitä tää jätkä meinaa?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top