Siirry sisältöön
apuaaaaaa!

En enää tiedä tunteistani. Toisena päivänä voi tuntua, että haluan vain pois tästä maailmasta ja en jaksaisi elää. Toisina päivinä minusta taas tuntuu, että kaikki on ihanaa ja haluan elää ikuisesti. // Tykkään yhdestä tyypistä paljon ja hauaisin seurustella hänen kanssaan, mutta samalla en oikein sittenkään haluaisi. // Minua petettiin tässä ihan muutama viikko sitten ja olen ollut sen jälkeen surun murtama. Exäni petti minua, minun tosi hyvän kaverin kanssa.

Help me! :) t.12v tyttö

yaz

Moi ! On hyvä ,että puhut tunteistasi. Uskon että monesta nuoresta tuntuu samalta. Löytyiskö sinulta jotakin aikuista (esim. terveydenhoitaja, opettaja) tai ystävää kelle voisit puhua tunteistasi. Muista kuitenkin että huonoja päiviä on kaikilla ja niistä pääsee yli tuen avulla.

Kerroit myös pitäväsi jostakin tyypistä. Sinun ei tarvitse päättää tunteista tällä sekunnilla. Anna itsellesi aikaa. Miettisitkö tunteitasi tätä kohtaan jokun luotettavan tyypinkanssa ? Voit päättää haluatko seurustella milloin haluat.

On ikävä kuulla että sinua on petetty. Voisitko kokeilla puhua asiasta jollekkin luotettavalle? Tunteista puhuminen auttaa. Jos tuntuu siltä voisit ehkä puhua exsäsi tai ystävsi kanssa ?

poika 16v

ÄÄLÄ MISSÄIN NIMESSÄ TEE MITÄÄN ITSELESI

Eli ota selvää pojasta mistä tykkää ja mee ihmes juttelee.

Alota vaikka juttelu koulu, harrastukset tai maan ja taovaan väliltä jostain aina rupeet puhu ja ole Kiinostunut sen asioista. Ja jos tuntuu siltä että hyvältä poikaan tutustuminen nii pyyä poika toki ulos. Eikun tsempiä :D ja MUISTA IKINÄ EI KANNATA LUOVUTTAA ELÄMÄNSÄ.

KYL POIKIA TULEE VASTAA :D viel yks juttu…

tutki tunteitas tutustumalla poikaan

Vastaa aiheeseen: mitä teen!?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top