Siirry sisältöön
Äitini kiusaa minua

Äitini kiusaa minua koko ajan. En tiedä mitä tekisin hän haukkuu minua ja vertailee muihin. Sitten kun kerron isälle tästä, niin äiti kääntää asian sillei, että minä olisin tehnyt aina äidilleni jotain pahaa. Kyllä isä kuuli kun äitini haukkui minua huoraksi kerran, eikä puutu asiaan mitenkään. Sitten aina kun en puhu äidille, koska hän on juuri haukkunut minua hän sanoo että minä aloitan riidan kun en puhu hänelle. Ja sitten minun on pakko jatkaa äidin kanssa ihan niinkuin ei olisi tapahtunut mitään.

MLL Nuortennetti

Hei,

Hyvä, että otit yhteyttä meihin, olit tosi rohkea. Kirjoitit vakavasta asiasta, jonka selvittämiseen tarvitset aikuisen apua. Löytyykö lähipiiristäsi sellaista aikuista, jonka puoleen voisit kääntyä? Tietävätkö vanhempasi ajatuksistasi? Kouluissa ja oppilaitoksissa tällaisia tilanteita varten on myös esimerkiksi kouluterveydenhoitaja tai koulukuraattori, jotka osaavat ja haluavat auttaa. Sinua lähellä olevista auttavista tahoista löydät lisätietoa Nuortennetin Mistä apua? -osiosta (www.mll.fi/nuortennetti/mista_apua).

Voit myös soittaa meille Lasten ja nuorten puhelimeen numeroon 116 111, joka on auki arkisin klo 14–20 ja viikonloppuisin klo 17–20 (puhelu on maksuton ja luottamuksellinen) tai kirjoittaa MLL:n Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun (www.mll.fi/nuortennetti). Saat kirjeeseesi henkilökohtaisen vastauksen luotettavalta aikuiselta. Voit myös chatata kanssamme ma-ke klo 17–20.

Asiat järjestyvät kyllä parhain päin, kun niitä avaa jonkun kanssa :)

Vastaa aiheeseen: Mitä teen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top