Siirry sisältöön
Poika

Olen erittäin ihastunut yhteen mun todella hyvään ystävään (ja se siis on Tyttö) ,mutta jos alkaisin seukkaamaan hänen kanssaan ystävyys menee siinä ja jos suhde ei toimi on vaikea enää olla ystäviä… Mitä teen? Ja en siis ole kertonut sille tytölle että olen todella ihastunut häneen…
Voisko joku kertoo mitä teen?

Poika123

Sama ongelma …

Tiku98

Itellä sama tilanne mutta tyttö tietää tunteistani. Suosittelen kertomaan tytölle ja katsomaan onko tunne molemmin puoleinen jos on ja olette valmiita suhteeseen niin mikäs siinä.

Kia – Verkk@ri

Moikka,
ihanaa, että olet ihastunut, se on ihana tunne ja kuuluu nuoruuteen!
Mielestäni kaikkein paras keino, on kertoa tytölle suoraan tunteistaan joko kasvotusten, tai jos tämä tuntuu hankalalta niin vaikka tekstarilla tai facebookissa. Tyttökin voi olla sinuun ihastunut, vaikka et tiedä asiasta.
Ja mikä olisi pahinta mitä voisin käydä jos hän sanoisi että pitää sinusta vain kaverina? Ei oikeastaan mitään, unohtaisitte koko jutun ja jatkaisitte kavereina.
Jos taas alatte seurustelemaan ja suhde menee poikki, kannattaa tehdä heti aluksi jo selväksi, että halut pysyä tytön kanssa ystävinä vaikka teidän suhteenne ei toimisikaan.

Hyvää joulun odotusta ja onnea yritykseen!
T: Kia :)

tyttö98

Ittellä oli sama ongelma puolivuotta sitten. Tunne oli molemminpuolinen (ollaan samalla luokalla). No me sitten päätettiin ruveta seurusteleen. Vähän ajan päästä mä tajusin, et mua ”ahdistaa” olla tän pojan kans ja jätin sen. Nykyään ollaan taas tosi hyviä kavereita ja se on mulle melkein ku veli. Me nauretaan toistemme jutuille, tekstataan melki joka päivä

Et joskus kannattaa ottaa riski. Mulla se ainakin autto ja tajsuin, et meiän juttu ei tuu toimiin(:

krisse

Minöä olin kerran ihastunut miesopettjaan. [osa tekstistä poistettu] opettajamme tul itakaisin ja sijainen joutui lähtemään, se särki sydämeni… Mutta kannattaa kertoa ihastukselle tunteesi, koska minulla oli aivan mahtava kuukausi kun uskalsin avata suuni….. ;)

Vastaa aiheeseen: Mitä teen?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top