Siirry sisältöön
romantikko

Oon 17-v tyttö ja tarviisin poikien ja myös tyttöjen apua.
Oon tosi kiinnostunut yhestä pojasta meidän lukiossa. Meillä oli koulun kanssa yksiä musiikkiesitys-harjoituksia, minä oli laulamassa (kuorossa) ja poika soittamassa. Meillä oli myös yksi erillinen musiikkiprokkis-juttu, jossa laulajina lisäkseni oli vain kolme ja poika soittamassa, joten hänen kyllä pitäisi tietää kuka olen. Noh, laitoin tälle facebookissa kaveripyynnön, mutta hän ei hyväksynyt sitä. Jos olisi hyväksynyt, olisin voinut mennä juttelemaan näistä musiikkijutuista hänelle, muttei.
Me ei liikuta koulussa samoissa porukoissa ja hän on minua vuotta vanhempi ja nyt abi, joten hän ei enää ole pitkään koulussa, jossa voisin jonkun aloitteen tehdä. Meillä on kyllä yksi yhteinen kaveri näin oikeassa elämässä, mutta en silti uskalla mennä juttelemaan pojalle.
Miten voin kiinnittää pojan huomion? Pitääkö se mua jotenkin outona jos meen juttelemaan sille käytävälle? Auttakaa:/

-94 tyttö

Vähän hankala tilanne, mut voisit koettaa mennä puhumaan suoraan hänelle. Puhu ihan vaan musiikkijutuista tms, jottei hän säikähdä. Jos hän ei kuitenkaan vaikuta kiinnostuneelta seurastasi, kannattaa jättää asia sikseen, jottei siitä tule kipeitä sisäisiä haavoja. Onnea matkaan kuitenkin, ja toivottavasti hänkin tahtoo tutustua suhun lähemmin:)!

romantikko

Uskaltaikohan tuota mennä juttelemaan? :D Pitää joskus mennä juttelemaan kun hän on yksin, etten pamahda keskelle kaveriporukan omia juttuja… Kiitos rohkaisusta ja vinkistä! :)

ÄÄÄÄ

Apua. Nyt kelpaisi todellakin apu!! Juttelin noin kk sitten mukavalle pojalle ja noin kahden viikon jälkeen hän feidasi minut. Sitten tuli toinen mukava poika joka ei ole feidannut minua ja nyt tämä ensimmäinen mukava poika haluaisi seurustella enkä tiedä onko enän tunteita tätä kohtaan

Vastaa aiheeseen: mitä teen?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top