Siirry sisältöön
Poju

Mun luokalla on yks tyttö kuka taitaa olla ihastunu muhun ja mä vähän siihen. En uskalla kertoa. Onko nuvoja miten sille vois kertoo?

sama täällä

Hahhahhahhahhahhahhaa.. Toi kuulostaa vähän mun stoorilta. Meil on paljo sitä ns. silmäpeliä, et vilkuillaan tuon tuosta. Oon alkusyksystä ollu melki heti ihastunu siihen, kerroin kavereillekkin mun ajatuksista, mut alko tuntuu ettei sitä kiinnosta.. (en yhtään ihmettelis ku en oo mikää unelmapoju) mut kuiteki.. Eli kaverit ties koko ajan. Mut nyt taas oikeestaa itteeniki vasta oikeesti kiinnostaa ja huomannu oon että se on huomannu mun vilkuilun :) en oo kertonu sille, mut toivon että se ajattelee samaa ku mä :3 Ja anteex tää tuskin autto sua :/ mut on se ihastuminen mukavaa, ja toivon että kukaan ei valitsis ketään kiinnostuksen kohteiden / ulkonäön perusteella. Oon mieleztäni ihan kivannäkönen, mut mul on suoraa sanottuna aika paska kunto :| TSEMIÄ!!!!!! :)))

<3

Oiii tuo kuulostaa niin ihanalta! Olen itse tyttö, ja arvostan poikia jotka tekevät itse aloitteen, se on mielestäni rohkeaa ja söpöä. Ensin kuitenkin kannattaa ottaa hiukan selvää tytön tunteista sinua kohtaan, sillä torjutuksi tuleminen on aina mahdollista :( silti kannustan sinua kertomaan tunteistasi ainakin vähän ajan kulutuua tytölle, sillä kertomasi mukaan teillä on hiukan silmäpeliä, mikä on hyvä merkki! Onnea yritykseen :)

sama täällä (oon sama kirjottaja)

Onks muuten teiän mielestä stalkkausta jos kattelee mitä ihastuksen kohde tekee tai juttelee.? Meinaan kuulin ku yks tuttu meiän luokan tyttö josta joskus tykkäsin mut se laitto tekstarii et oot ruma jne.. Mut ollaa iha kavereita tavallaan nyt mut kuiteki nii se polttaa, ja kuulin ku se vihjaili ihastukselleni tupakasta olin vähä niinku ei pliis :] ku en haluis et niin ihana henkilö pilais elämänsä. Onks teillä kokemusta / onks se stalkkausta?

Poju (eli keskustelun aloittaja)

No, ei ole oikeastaan kokemuksia.

Poju (sama taas)

Eih! ”jouduin” ihastukseni viereen luokassa oon siis ihan koht 12v eli 6 luokalla Juno puoli siinä että menin luokassa sen viereen on kun koko ajan pitää yrittää pitää näpit erossa siitä tytöstä joka ei ole helppoa!

Vastaa aiheeseen: Mitä teen?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top