Siirry sisältöön
help

Mulla oli poikaystävä. Mä tykkäsi siitä tosi paljon ja tykkään yhä. Ja kyllä se sano mulle et tykkää musta. Yhtäkkiä joku sen kaveri tuli kertoo et se meinaa jättää mut. En uskonut. Sit mä kysyin siltä asiasta. Ja se sano et se oli valetta. Helpotuin tosi paljon… Mutta sit se ei enää suostunut tuleen meille tai muualle mun kaa, vaan peru aina just ennen tai edeltävänä iltana. Aloin ihmetellä. Sit mun paras kaveri, jonka oo tuntenut 3-vuotiaasta kerto et se tykkää jostain Millasta. Kysyin pojalta ja se sano et on vaan sen kaveri. Kuitenkin se halus erota. Sit se mun kaveri ’kosti’ sille ja se mun ex sano et ne on yhdessä.
Kuitenkin mä tykkään siitä yhä. Ja nyt se muuttaa. Eikä se edes kertonut ite muuttavansa, vaan kuulin huhusta. En tiedä mihin se muuttaa. APUA!

Oon 5-luokkalainen tyttö Oulusta. Ja oon ollut nyt tässä kyseisessä luokassa vuoden. Edellisessä koulussa mua kiusattiin kaks vuotta.

MITEN SAAN AJATUKSET POIS TÄSTÄ AIHEESTA?!

16v jätkä

Terve, mulla oli vähän samanlainen tilanne, luulen että se sinun poikäystäväsi joka jätti sinut vain pelleili kanssasi, ja ehkä se haluu kokeilla muitakin tyttöjä tuon perusteella mitä kirjoitit, kun minut jätettiin puolen vuoden seukkaamisen jälkeen tosi
tylysti, niin itkin tositosi paljon ja ikävöin sitä tyttöä koska rakastin sitä koko sydämmestäni mutta ajan kanssa sen unohtaa! :) älä murehdi vaan mene eteenpäin! löydät vielä tosirakkauden usko pois! pärjäile <3 ja itsekin olin koulukiusattu ja minua kiusattiin 7 vuotta

Vastaa aiheeseen: Mitä teen?!!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top