Siirry sisältöön
ahdistunut

Olen seurustellut nykyisen poikaystäväni kanssa vähä yli 2 vuotta. Hän on nyt näiden vuosien aikana pettänyt minua kahdesti, viime vuonna ja tänä vuonna.. Hän on minua siis vuoden vanhempi (19v & minä 18v), enkä tiedä mitä tekisin.. Hän petti minua 4 vuotta nuoremman kanssa ja toinen oli hänen luokallaan :-/ Poikaystäväni oli laittanu heille että hän rakastaa heitä, eikä voi kertoa kuinka paljon rakastaa.. Myös ettei tiedä mitä tekisi ilman heitä ja oli kutsunut heitä nimityksillä, millä minua pitäisi :( Hän kyllä katuu tekojaan ja on pyytänyt anteeksi, mutten tiedä mitä tehdä? :-/

Kata, verkk@ri

Moi!
Kuulostaa siltä, että suhteenne ei voi kovin hyvin. Sinun pitää tosissaan miettiä, että haluatko vielä yrittää pelastaa suhteen ja puhua poikaystäväsi kanssa vakavasti? Ero on kipeä ratkaisu, mutta joskus kaikesta huolimatta lopulta molempien etu.
Voimia! -Kata

# (¤.¤) #, tuleva verkk@ri

Moi!
Itsekin mietin asiaa hetken.
Ei kuulosta reilulta peliltä, että hän pettää sinua toisten kanssa, mutta mieti, jos haluat tehdä tälle asialle jotain, koska se voi vaikuttaa paljon. Mutta onnea matkaan ja toivottavasti onnaa <3 c:

Hyvää loppukevättä ja voimia myös minulta c:
– # (¤.¤) #

Vastaa aiheeseen: Mitä teen?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top