Siirry sisältöön
anonyymi38

oon perus yläaste ikäinen tyttö ja mulla on aika paljon kavereita mutta ei semmosia joitten kanssa mä olisin esim vapaa-ajalla. Mut mulla on yks hyväkaveri jonka kaa mä oon suunnilleen kerran viikossa (en kerkee olla hirveesti kun on harrastuksia) mutta me ollaan jokapäivä koulussa ja näin. Sillä on muutama hyvä kaveri mun lisäks. Mua pelottaa kun ne muuttaa lähemmäs niitä sen muita kavereita että se lopettaa sit mun kanssa olemisen jos se on sit paljon niitten muitten kaveritten kanssa koska ne asuu lähekkäin.

🍁

Oon aika samanlaisessa tilanteessa, mulla on jonkun verran sellasia ”ihan ok kavereita” mutta oon vaan yhen kanssa vapaaa-ajalla, joka ei ees oo mun luokalla. Eli omalta luokalta ei oo kovin hyviä kavereita

Neutraali

Jos hän on oikeesti sun kaveri, ei lopeta sun kaa olemisen vaikka muuttais kauemmas. Itel lähinnä koulukavereita, joista yks on tosi läheinen, mut muutama joitten kaa vetäisin välit jos oltais eri luokil. Mul on valoa tunnelin päässä, koska muutetaan paikkaan jos mul on huomattavasti enemmän kavereita, ja se on kaukana täältä. Suosittelen vaikka tunneilla koulus istumaan lähempänä muita, pystyis ehkä eksymään samaan ryhmätyöhön tms, niin pääsisit puhuu muillekkin kuin näille ykköskavereille. Oo mukana kavereittes kaa, kunhan homma ei mee toxiseks.

Toivotaan että sun tilanne ratkeais. <3

Vastaa aiheeseen: Mitä teen?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top