Siirry sisältöön
E 🍁 [Nimimerkki muutettu]

Oon bi seksuali 14v ja mun isä on vähä 🙄😐😶 homojen suhteen.En oo kertonut sille enkä kyllä äitillekkään koska kotona on muutenki vaikeeta.Oon tullu jollekki kavereille ulos kaapista ja ne otti sen ihan hyvin mut ne ei oo yhtä kapea katseisia kun mun isä tässä asiassa.En tiiä mitä teen sen suhteen

(Toinen avun tarve)

Haluisin tyttö ystävän (jos mulla olis,iskän mielipide olis ihan sama mulle) mut en tiiä miten saisin sellasen. (sori nyt kuulosti oudolta)En oo ennen seurustellu tytön kanssa mut oon parin pojan kanssa,ja ehkä pelkään vähä etten löydä tyttöystävää koska oon niin outo😔😂🙃. Haluisin jonku sellasen jonka kanssa voin olla oma itseni eikä tarttis peitellä mun luonnetta,sellasen jonka kaa vois puhuu ja viettää aikaa.Ja ehdottomasti joku johon voisin luottaa. Olis kiva jos joku vastais tähän sekavaan viestiin.

rainbow

Heii!
Sulla ei oo mitään kiirettä kertoa! Voit vaikka ensin kertoa sun äidille jos se tuntuu paremmalta. Ja sen jälkeen kannattaa jutella vaikka sun äidin kanssa sun isästä, jos se tuntuu hyvältä/oikeelta.

Ja voisin tutustuu! Jos siis haluut <3
oon ite 13, täytän 14 tänä vuon ja juu oon sit lesbo :)
Ois ihana tutustuu<3

Vastaa aiheeseen: Mitä teen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top