Siirry sisältöön
En halua olla kiusaaja

Mulla on yks kaveri, josta en oikeen tykkää. Oikeastaan kukaan meidän kaveriporukassa ei tykkää hänestä, ja hän jää aika usein meidän joukosta yksin. En haluaisi olla mitenkään kovin ilkeä, mutta en vaan tykkää hänestä eikä kukaan muukaan. En tiedä mitä teen
Musta tuntuu että hän tekee kaiken ihan vaan koska muutki, eikä hänellä oikein ole persoonallisuutta ja hän on ärsyttävä, tylsä, tulee liian lähelle ja ei tee mitään vaan koska hän haluaa, vaan ainoastaan jos muutkin tekee. Mitä voin tehdä, kun hän vaan roikkuu koko ajan perässämme, eikä edes yritä hankkia muita kavereita, vaikka ihan varmasti huomaa, ettemme me halua olla hänen kanssaan?

Joku

Mä olin joskus tismalleen toi ärsyttävä kaveri. Voin sanoa, että omalla kohalla tota hommaa ei hoidettu mitenkää hienovarasesti tai kohteliaasti, mut poistettiin kaveriporukan ryhmästä, yritin soittaa yli 30 kertaa putkeen yhelle tyypille siitä porukasta joka löi luurii koska en tienny mistä oli kyse. Lopulta asiat selvitettiin sillä, että mulle laitettiin viestiä, että lopeta meidän seuraaminen. Malliesimerkki siitä, mitä EI tehdä. Puhukaa sen kanssa hommasta f2f, yrittäkää ohjata se hengaamaan joidenki muiden kanssa, silleen se on paras hoitaa.

Vastaa aiheeseen: Mitä. Teen?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top