Siirry sisältöön
tyttö22

Oon siis 15vee tyttö, ja oon ollut mun poikaystävän kaa nyt yli vuoden. Se on tosi rakas ja ihana mulle mutta en ehkä kuitenkaan näe tulevaisuutta sen kanssa. Yhtäkkii kuitenkin tuntuu että tuntisin vetoa myös tyttöihin… En tiiä kenelle puhua tästä, koska oon kuitenkin suhteessa.. Mua oikeesti kiinnostais tytöt, ja yhtenä päivänä musta tuntuu että onpa mulla ihana poiccis miks ees ajattelen tyttöjä ja toisena päivänä että pitäiskö erota kun tytöt kiinnostaa enemmän. Mitä tästä pitäis oikein ajatella??

🌈rainbow🌈

On ihan ok, että tosta on ”sekaisin”.
Kannattaa vaan miettiä ja ajan kanssa katsoa.
Sun ei oo ees pakko luokittella ittees mihinkään. Voit vaan elää ja mennä sinne minne elämä sut kuljettaa. <3
Tsemppiä!

tyttö22

kiitos 🌈rainbow🌈!! <3 yritän!

random.ihminen.

Toi on normaalia et etit vielä itteäs vaikka ootkin suhteessa niin älä koe siitä turhaan huonoa omatuntoa. Mä suosittelisin et kannattaa kattoo esim youtube videoita bi:nä olemisesta yms. ku mulla se autto tosi paljon. Voit siinä samalla miettiä et onko sun poikaystävä worth it ja tsemppiä sen kanssa (:

Kettukarkki

Heips,
haluun vaan sanoa, että oon samaa mieltä edellisten kirjottajien kanssa siitä, että suhteessa saa pohtia omaa seksuaalista suuntautumista ja se on jopa ymmärrettävää. On hienoa, jos pystyy rakastamaan erilaisia ihmisiä.

Siksi kysynkin, ootko varma, että tää on ainoo asia, mikä saa sut miettimään teidän suhteen tulevaisuutta? Sun ois tärkee voida puhuu sun poikaystävän kanssa, mikä sua harmittaa, koska se ois reilua sitäkin kohtaan. Jos se on yhtään fiksu, se osaa tukea sua ja antaa sulle tilaa. Ja jos ei, ehkä se ei oo sun arvonen alunperinkään.

Voitte vaikka pitää vähän etäisyyttä, jolloin huomaat, millaiselta susta tuntuu, ettekä hukkaa teidän suhdetta epävarmuuksien takia. Toivottavasti sua auttaa myös joku hyvä kaveri!

Asiat selkiytyy aikanaan. Iso hali ja tsemppiä sulle hankalaan tilanteeseen! Ja jos huomaat olevasi bi, toivotan sut lämpimästi tervetulleeksi biseksuaalien joukkoon <3

Vastaa aiheeseen: Mitä teen? Bi?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top