Siirry sisältöön
Sydän hajalla

Auttakaa. Oon yläasteella oleva tyttö. Mul on sydän surui pojan takia. Poika on mun exä. Oon ollu sen kaa viime kevväänä muutamii kertoi koska olin idiootti ja aloin kaikkien kaa joista tykkäsin. Nyt melekee 2 kk sit alloin taas sen pojan kaa koska rakastuin siihe. Olin sen kaa puoltoista kk. Se jätti mut koska ei nähny tulevaisuutta mun kans. Nyt oon ollu 5 pv ilman sitä. Aloin siinä välissä yhen mun toisen exän kanssa koska ihastuin siihe ja olin niin hajalla sen yhen takii ( oli maailman issoin virhe alakaa sen kaa koska tiesin et siit ei tuu mittää enkä ees välittäny siit). No sit toissapäivänä aloin itkee sen yhen takia nii sitten laitoin snäppi striikeille kuvan mis itken. Monet tuli kyselemään mikä mul on. Jopa se kenen takia itkin. Se kyseli multa et miks itken ja kysy mun parhaalt kaverilt kans koska en kehannu kertoo sille. Nii sit mun kaveri ei kertonu ja sit mä sannoin sille et en kehtaa kertoo. Lopulta sit se suuttu mulle ku en kerro. Sit laitoin sille: anteeks et iken sen takkii et rakastan sua. Sit se vaa et oikeesti? Olin et joo ja sit se selitti et oli iso virhe jättää mut. Alettiin ollee mut ei olla nytkää yhes ja ku se vaa säätää ja sannoo mulle et se miettii asioita. Pahinta täs kaikes on se et se on kusipää. Mä oon rakastunu kusipäähän. Oon kertonu sille niin monesti et se on kusipää. Haluaisin vaan olla sen kaa ku meillä on niin paljon hyvii muistoi, mut se on kusipää ja säätää. Viimeksi ku alloin sen kaa ni tiesin et se ei pääty koskaa hyvin. Ja kaikki tullee et: unoha se kusipää mut se on niin vaikeeta kosja rakastan sitä.

Tukari Pohjanmaalta

Hei!
Yläasteella poika ja tyttökavereita menee, koska silloin ollaan niin sanotussa aikuistumisiässä, mutta kuitenkin vasta nuoria. Jos et viihdy kyseisen pojan seurassa, sinun kannattaisi unohtaa tämä, vaikka rakastaisitkin. Tulevaisuudessa kohtaat vielä monia poikia/miehiä ja mahdollisesti/todennäköisesti löydät sen oikean.

Azzie

Vaikuttaisi enemmän siltä, että kaipaat itse rakkauden ja hyväksytyksi tulemisen tunnetta, kuin juuri tätä kyseistä henkilöä. Tietenkään ei ole helppoa jättää ketään, jota luulee rakastavansa, joten se, että sanotaan vain ”jätä se kusipää” harvoin auttaa. Ja se, että snäpissä haluaa huomiota itkuisilla kuvilla, kertoo vähän ehkä myös siitä, ettei sinulla ole kaikki emotionaalisesti ihan hyvin. Kaipaat ehkä jotakuta, mutta kannattaa ensin yrittää ottaa itsestään selville, miksi haluaa olla sellaisen kanssa, jonka tietää olevan kusipää. Mitä hän sinulle tarjoaa, mitä hän tuo suhteeseenne? Ovatko ne pienet, hyvät hetket sen arvoisia, että siedät huonoja puolia myös? Kannattaisi ensin yrittää saada itsensä ehjäksi, ennen kuin lähtee säätämään suhteiden kanssa.

hui

Jätä se. Ansaitset paljon parempaa, ja jos sinusta *tuntuu* ettei se toimi, aika uskottavasti se ei toimi.
Kannattaa aina jokaisen eron jälkeen pitää vähän taukoa suhteista, jolloin voi kasvaa enemmän ihmisenä. Kuten kuvasit, eron jälkeen olo voi tuntua pahalta. Ja suhteet sitä harvoin korjaavat.
Kultsu, jos susta tuntuu ettet voi olla suhteessa niin kannattaa katkaista välit. Pidä aikaa itsellesi, keskity harrastuksiisi ja kavereihisi ja sure omassa rauhassa. Ajallaan se oikea tyyppi tulee. <3

Vastaa aiheeseen: Mitä teen, ihminen ketä rakastan on kusipää?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top