Siirry sisältöön

Mitä teen kun ikä ero on niin suuri! sekä plussana ihastuksena on oma serkku!…

Tilulei

Siis oon 14 ja oon ihastunut mun serkkuun joka on mua 10 vuotta vanhempi ja olen huomannut häneltä vastakaikua. Ymmärrän kyllä että sehän on mun sukulainen mutta ajattelen häntä vain koko koko koko ajan. Ja se ikä erokin. ÄÄääääääää auttakaa !!! MITÄ MÄ TEEN!!!!!!!!!!!!!!!!!….

wondering

jooo unoha se…. jos o mahollist, se o kumminki sun serkku.

:)

Mul on tavallaa sama tilanne mut ikäeroo on vaa 12 vuot ja ei olla serkuksii. Molemmat kiinnostuineit toisistaa mut ikäero on kova sana. Omast mielest se ikäero ei oo niin iso juttu ku se jätkä nyt on vähä henkisesti iha erilaine.. ei jäljes vaan erilaine ku muut sen ikäset on :) vaikein juttu tos suhteessa ois varmaan kertomine vanhemmille tai saati sitte jätkän kotii viemine. Eihä niille vanhemmille oo iha pakko kertookkaa, ja omas tilantees en tiiä mitä teen=) mut must on iha normaalii tykätä tai olla ihastunu omaa serkkuu vaik se nyt onki sukulaine. Koita pärjäillä!

..

serkun kaa saa mennä naimisiin, mut se tekee vissii jonku rikoksen jos alkaa sun kaa vai mite se meni?

heyhey

Ei ala-ikäsen kaa seurustelust saa sakkoi tai mitään. Mut jos on alle 16-vuotias eli sakkolihaa ja harrastaa seksii sen jätkän kaa nii sit se jätkä saa sakkoi siit.

Nimetön

unoha se vaa. ei tossa iässä olla 10 vuotta vanhempien kaa

Vastaa aiheeseen: Mitä teen kun ikä ero on niin suuri! sekä plussana ihastuksena on oma serkku!…

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top