Siirry sisältöön
Liian pieni

No siis mä oon ihan sika laiha, mut pitkä ja sen takia esim. kaikki housut on liian leveitä, mutta lyhyitä ja en tiiä mitä tekisin… Paidan hihat jää aina pieneksi vaikka itse paita olisikin ihan sopiva. Koulussa mua silleen haittaa se, et jos vaikka tehdään nostoja, nii mut laitetaan yläriksi koska oon kevyt.
Mitä mun pitäis oikeesti tehä ku oon yksinkertaisesti aivan liian laiha?

Lehmäkala

Hei.
Luuletko olevasi liian laiha tai pieni?
Tässä vastaus : Et ole.
Meillä kaikilla on oma kehomme.
Tuo on varmaan ärsyttävää kun et löydä sopivan kokoisia vaatteita.(minulla on melkein sama ongelma, kaikki iälleni suunnatut vaatteet ovat liian pieniä ja niin edespäin.)
Jos sinua oikein ärsyttää, mene puhumaan jonkun luotettavan kanssa.
ok tässä oli kaikki( _ ^ _ )

randomi-tyttö btw

Itsellä sama ongelma. Kasvoin pitutta nopeammin kuin leveyttä. Ja vaatteet ovat muuten sopivat mutta liian lyhyet. Mutta jos vaate on sopivan pituinen (esim. paidan hihat), niin se onkin liian ”leveä” ja se näyttää löysälltä. Itse olen sellainen, joka pitää ”slim-fit”-vaatteista. Joten jos ostaa vaatetta esim. Zalandosta / Zalando Louge, niin kannattaa kattoo ”skinny-fit”-sektio.

:)

Itselläkin on sama ongelma, että olen vähän alipainoinen, mutta en omasta tahdosta. Se on ollut syntymästä asti. Mutta en anna sen enää haitata, toisten puheet ei vain kiinnosta enää. Tietenkin kaikki keskustelut menee ihon alle, mutta yritän olla välittämättä.

Kannattaa syödä todella hyvin ja kaikkea, ja sen jälkeen treenata erilaisia liikkeitä. Ei tarvitse olla lihaksikas, tai sangen vahva. Jos koulussa et jaksa jotain, ei ole noloa myöntää sitä ja lopettaa.

Vastaa aiheeseen: Mitä teen kun olen liiann pieni?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top