Siirry sisältöön
fuckmylife

Jäin helmikuus ekan ja viimesen kerran kiinni juomisesta ja nyt siitä on jo yheksän kuukautta ja silti mun porukat ei pysty luottaa yhtää ja käyttää sitä tekosyynä et voi rangaista mua koko aja. Ja nyt ne on alkanu käyttää rangaistuksena et ne laittaa mut mummolaa jos ne ei oo kotona vaik viitee tuntii ku ne ei voi luottaa muhun että en tee mitää.. Ja tottakai menisin mieluusti mummolaa mut en enää ku ne käyttää sitä rangaistuksena..
Ja ku oon sanonu et oon pahoillani ja kadun ja et ei tuu ikin toistuu mut ne ei vaa pysty luottaa muhu..

Ja tää sillee johtuu mun veljist tai ku mun vanhempi veli oli pieni nii se oli koko aja lastenkodis tai perhekodis rauhottumas..
Ja ku olin 7-vuotias se vietii kokonaa pois ja pääs himaa vast 18-vuotiaana. Ja toine veli lähetettii ysil vierotuksee ja sitäki oltii laittamas perhekotii mut se oli nii vanha et ois päässy heti pois, tai ku se oli jääny luokal.

Mut ei se tarkota et mä oisin samanlaine entä ne. Mut ei ne käsitä sitä ja en tajuu miks mun sit pitää kärsii niitte virheistä. Ku tosiaan tuo on ainut kerta et oon jääny kii yhtää mistää.. Ja nytki mun pitää mennä mummolaa viideks tunniks ku noi menee käymää jossai kyläs.. Nii ne ajaa mut 50km päähä ja siel ei kulje ees bussit että en pääse sielt mihinkää.

Nii että apujaaa?? Nii ja oon nyt ysillä.

Nimetön

Tuo on surullista, et sun porukkas eivät luota suhun, vaikka tuosta on kulunut jo noin kauan aikaa. Tietyllä tavalla ymmärrän heitä, sillä he eivät tahdo susta tulevan samanlaista kuin heidän aikaisemmista lapsistaan, mutta ei se silti oikeuta heitä olemaan sulle noin ankaria.

Sun kannattaa vielä yrittää jutella heidän kanssaan tilanteesta. Yrittäkää luoda puolueeton tilanne, jossa ei syyllistetä ketään ja puhukaa asiat selviksi. Valitettavasti uskon kuitenkin, et sun on vaan voitettava luottamus pikkuhiljalleen takas, vaikka keskustelu sujuisikin rauhanomaisesti. Voit kuitenkin yrittää voittaa itsellesi hieman lisää oikeuksia, toivottavasti vanhempasikin huomaisivat niiden myötä luotettavuutesi.

Toivottavasti tästä oli ees hieman apua, ja saisit porukoittes luottamuksen takas:).

Vastaa aiheeseen: mitä teen mun porukoitte kaaa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top