Siirry sisältöön
🥛milkk🥛

Moi! En siis tiiä että mitä voin tehä mun ns. Parhaan kaverin kans kun hän on siis hauska mut ei ystävällinen, huolehtivainen ja ei voi puhua esim. Ihastuksista tai muista tunteista. Olen myös ollut sen kanssa kaveriey jo koko mun iän eli en periaatteessa enää niinku ”jaksais” olla sen kansa bff mut se ajattelee et ollaan ihan täydellisiä bff . En tietenkää ajatellu katkasta välejä mut emt. 🤷‍♀️

Joku ihminen

Moi! siis mul on melkeen samanlainen kaveri. Hän sanoo että olemme parhaita kavereit mut en sit tiiä. En voi puhua hänelle ihastuksista yms kun saattaisi paljastaa ne tai nauraa tai jotain. Hän on myös draamakuningatar ja yrittää välillä syytää virheensä muiden päälle. Hän ottaa myös kaikki liikkatunnin pelit liian vakavasti sillä hän valittaa kun joku teki jotain väärin ja hänen varpailleen astuttiin ynnä muuta. oon ollu sen kaveri jonku 2-3 vuotta ja mäkään en jaksais olla sen kaveri. ja jos teen jotain väärin tai sanon jotain väärin niin yleensä hän haukkuu minua idiootiksi tai tyhmäksi tai saattaa jopa lyödä hellästi ja sen takia pelkään välillä puhumista hänen seurassaan juuri yllämainituiden juttujen takia. Hän käyttäytyy välillä näin myös muita kavereitani kohtaan ja se ärsyttää suunnattomasti. Hyväksyn että hän tekee yllämainittuja juttuja minulle mutta en sitä että hän tekee niin kavereillemme. Luulen että tänäänkin kaverillani tuli paha mieli niin sanotusta parhaasta kaveristani kun hän liikkatunnilla valitti kaverilleni että et juossut tarpeeksi pallonperään tai sitten sanoi:
– ui juma
joka oli varmaan halveksumista kaverini syötön suhteen. Pelasimme siis jalkapalloa. ja tuntuu että joka ikinen asia on kilpailua):
esim
yksi päivä hän kysyi paljonko opiskelen kieliä ja vastasin ja sitten hän sanoi että mä opiskelen enemmän. olen onneksi muuttamassa,
olen pahoillani että tekstistäni tuli näin pitkä ja sori kun en auttanut yhtään mutta tsemppiä kaverisi suhteen(: Ja sori kirjotus virheistä(:

Vastaa aiheeseen: Mitä teen “parhaan kaverin“ kanssa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top