Siirry sisältöön
J.T

Hei olen tutustunut mieheen joka oikeasti on tyttö. Eli tämä henkilö on käyttänyt hormooneja että muuttus tytöstä miehes koska on tuntenut enemmän olevan mies. Tämä henkilö on ihan miehen näkönen, kuulonen ja käyttää miesten vaatteita, poksereja. Tämä henkilä käyttää vieläkin hormooneja jotka auttaa miehistymään eli muutta äänen ja karvotuskasvaa ja lihaksista tulee miehekkäät. Vaikka henkilöllä ei ole erästä miesten asiaa ei hän silti ole huonompi. Minä itse olen kiinostunut paljon tyttö pojista mitä mun pitäs tehdä? Tapaisinko tämän henkilön? Itse olen kiinostunut henkilöstä mutta vanhemmille en uskalla asiasta kertoa koska hämmentyisivät turhaan. Mitä teen auttakaa mua?

Hero

Se henkilö on ilmeisesti trans-sukupuolinen, eli on syntynyt naiseksi mutta kokee olevansa mies. Paremmin tilannetta siis kuvaisi tyttö, joka on oikeasti mies. Voit ajatella sitä ihan miehenä

jani96

minä en itse välitä onko kaverini tyttö, poika,tyttöpoika vai poikatyttö. mulla on poikatyttö(jos se tarkoittaa että on poika mutta kokee olevansa tyttö jos muistan oikein ) kaveri ja on ihan mukava oikeesti+ mä menisin juttelemaan jos olet kiinnostunut koska mä oon ite kiinnostunut poikatytöistä koska niillä on omamaailman kuva ja en kiellä että enkö voisi joskus ehkä jopa seurustella kyseisen ihmis tyypin kanssa(jos joku osaa ilmaista asian hiunotunteisimmin ni kertoo sit,kiitos.)

J3H

”Erästä miesten asiaa”… Se on penis. P-E-N-I-S, ei se ole kirosana. Sano se pari kertaa ääneen, niin totut siihen sanaan. Ja mistä lähtien penis on ollut jokin määritelmä hyvästä ja huonosta? Iesus.

Pidä siitä mistä pidät, kunhan sinä olet onnellinen loppujen lopuksi niin kaikki on hyvin. Jos sinä haluat olla hänen ystävä, ole. Jos sinä haluat hänestä jotain muuta kuin ystävä, yritä. Tietenkin jotkut ihmiset saattavat sanoa jotain, koska heilläkin on mielipiteensa, mutta p*skat niistä.

Älä kerro vanhemmillesi ennen kuin sinulla on oikeasti jotain kerrottavaa. Jos kuitenkin saavut siihen pisteeseen, että kerrot vanhemmillesi jotain tästä henkilöstä, valmistaudu heidän reaktioihin. Ne eivät saata olla mitä positiivisimpia. Sen jälkeen anna heille aikaa sulatella asiaa, on se loppujen lopuksi aika iso asia.

Sano ”Penis” vielä kerran. Hyvä!
Onnea jatkoon! :)

Vastaa aiheeseen: Mitä teen tutustuin tyttö poikaa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top