Siirry sisältöön
Random tyttö :D

Elikkä, haluisin kysyä , mitä teette vastakkaisen sukupuolen kanssa ?:) itse olen viitosluokalla ja haluisin tietää , että mitä kaikkea mukavaa tekemistä voisi tehdä ihan eri sukupuolen kanssa ? Eli tarkoita, olen tyttö ja olen yhden pojan kanssa kavereita . Olen ennen ollut sillein , että minä , hän ja sitten minun kaverini ( joka on tyttö) meillä on ollut tosi hauskaa mutta mitä keksisin kun olemme kahdestaan ? Mitä voisimme tehdä ? toivon , että vastaatte todella NOPEASTI . Kiitos jo etukäteen (:

Horizont

No, yleensä poiken kanssa vaan juttelen, enkä kovinkaan järkevistä aiheista XD huumorilla pääsee pitkälle

1D tyttö :3

Yleensä jutellaan kaikkea mitä nykyään puhutaan. Pelataan jalkapalloa tai pesistä. Minäkin olen viitosella ja ollaan tosi hyvissä väleissä poikien kanssa. Tulen toimeen jopa paremmin poikien kuin tyttöjen kanssa! Huumorillakin pääsee tosi pitkälle ja keksii sen kautta kivaa tekemistä jne. Pojan kanssa on oikeastaan kivaa jos tuntee pojan hyvin nii juttelee niistä asioista joista poika on kiinnostunut. :D toivottavasti vastauksesta on hyötyä! :)

Nimetön

No juttelen ja sekoilen… mulla on poikaystävä jonka kaa puhun kaikesta jja siihen voi luottaa 150 % ja sit me vaa halaillaa, pussaillaa ja sillee

Vastaa aiheeseen: Mitä teette vastakkaisensukupuolen kanssa ?:3

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top