Siirry sisältöön
nasutin:)

Mitä mun pitäs ajatella, ku mä oon 15 vuotias tyttö ja ihastunu 20 vuotiaaseen poikaan…Onko jollain ollu jotain saman kaltasia kokemuksia, ja jos on ollu,nii miten ootte toiminu..Unohtanu vaan vai jotain muuta :)

Subeida-verkkari

Hei,

En tiedä mitä sun pitäisi ajatella mutta ihastunut voi olla keneen tahansa oli se sitten lähikaupan kassapoika tai julkisuudenhenkilö. Mutta sinun on ymmärrettävä että asian on jäätävä ihastumis tasolle ainakin toistaiseksi. 5 vuoden ikä ero on suuri varsinkin kun toinen on alaikäinen. Elämäntilanteet on erilaiset, vanhempi poika ei ymmärrä nuoren tytön herkyyttä ja haavoittavuutta yms. Kukaan ei voi tunteilleen mitään eikä tarvitsekaan. Voit olla ihastunut mutta suosittelen unohtamaan liian vanhan poikaystävä ehdokkaan. Hyvää kesäää sulle! :)

tyttö

oon ihastunu mua 2 vuotta vanhempaan piokaan ja olen ihan kauhuna entä jos joku möläuttää sille et oon ihastunu siihe? no vaik tekis sen mut mitä se tekee mulle kusaa tietää koska se on outo mut söpö

T:11v tyttö

<3

No ite oon melko samanlaises tilantees taino oon 15 ja jätkä 19 no se ymmärtää mua täysin ja meil ei oo mitää ongelmii täs iäs vaik sitä neljävuotta eroo onkii .Molemmat rakastaa toisii ihan yhtä paljon ja se ero ei oikeest oo nii suuri jos sitä ei aattele sillee hei periaattees sitä on vaa 3 vuotta koska hei ne jätkät tulee 2 vuotta myöhäs :DD mut hei rohkeesti vaa lähet yrittää ja voi siit jotai tullakkii <3 onnee ja tsemppi sulle <3!!

Vastaa aiheeseen: mitä tehä?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top