Siirry sisältöön
Phoenixx

Noniin eli kun koulu alko niin ihastuin yhteen minun luokkalaiseen tyttöön, mutta välitunneilla ja tunneilla on kumpikin katsonut kumpaaikin mutta ongelma on se että tykkääkö se minusta ja miten teen aloitteen? PS. Kummallakin face ja ollaan juteltu.

Jos se kattoo suhun tavallista enemmän, on alottanu itekin keskustelun kanssas ja käyttäytyy muutenkin hyvin sua kohtaan, niin kyl toi jo aika hyvältä vaikuttaa. Kannattaa ennen alotteen tekemistä kuitenkin tjtustuu siihen viel paremmin, kysellä harrastuksii ja kaikenlaist (: onnee, kyl se hyvin menee! :)

Mimosa

Hei!
On hyvä että olette jutelleet facebookissa. Se on jo alku. Välitunneilla ja miksei tunneillakin, kun huomaat että hän katsoo sinuun, katso häntä silmiin ja hymyile, ihan vain aluksi. Jos olet jo hymyillyt, voit nyökätä päällä tervehdyksesi tai sanoa moi. Tottakai katsoen hänen reaktiota, miten hän siihen suhtautuu. Facebookissa voit esimerkiksi kertoa, että hänellä oli tänään kivan värinen paita, tai hiukset kivasti. Pienet huomion osoitukset ovat aina piristys päivään, ja hän tietää että olet kohtelias. Lähde liikkeelle juuri näin, pienin askelin, ja ole oma itsesi.
Onnea matkaan!

Nimetön

Voisit alkaa jutella tytölle koulussa, sanot vaikka ’moi, mitä kuuluu’, ’mitä teit viikonloppuna’ jne(: Kyselet perusjuttuja, kuulumisia ja näin, ja pikku hiljaa alatte tutustua(: Kannattaa aloittaa toverillisesti, niin on kaikkein paras lähteä liikkeelle(: Ja voithan esim. ehdottaa facessa että hengailisitte koulun jälkeen tai jotain muuta vastaavaa, mutta kannattaa aloittaa kumminkin sillä että juttelet tytölle koulussa(; Ja katsot sitten miten asiat alkaa luistaa. Ja vaikkei teistä muuta tulisikaan, kavereita teistä voi ainakin tulla, mutta toivotaan parasta!(; Onnea!(; Rohkeasti vaan puhumaan tytölle!

Phoenixx

Se tietää että tykkään siitä kun kerroin ja joku aika sitte se kysy että tykkäätkö minusta vielä? Ja vastasin joo mutta tytöt mahtaako tykätä minusta? Eli homma on tällainen tällä hetkellä.

11v

Sama ongela nyt

Vastaa aiheeseen: mitä tehdä??

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top