Siirry sisältöön
Poika…

Moi!

Oon siis kutos luokkalainen poika ja mul taitaa olla parikin onkelmaa…
Mun luokal on yks tyttö kosta mä pidän mut en oo viel menny puhuu sille mun tunteista koska en oo viel keksiny miten. Mietin et voisin laittaa sille jotenkin vaik jonkun pelin kautta chatin ku me pelataan aina välkillä jotain tyyliin robloxii tai among ussii. Eli siis mikä olis hyvä tapa?

Ja sit se mun toinen onkelma. Mun luokal taitaa olla 2 muuta tyttöö jotka taitaa olla ihastunut muhun… päättelin näin sillä he tuijottavat mua koko ajan. Mitä mun pitäis tehä ku he tulee aina juttelee mulle mut en oikeun ite välittäis jutella ku oon aika ujo ja tulin vasta tänä vuonna uutena luokalle.

Kiitos jos jaksoit lukee tän kokonaan ja kaikista vastauksista.

Erika, verkk@ri <3

Moikka!

Kiitos viestistä, näihin juttuihin löytyy harvemmin yhtä oikeaa ratkaisua, mutta voin antaa sulle pari vinkkiä!

Hyvä tapa kertoa toiselle omista tunteista on just se tapa joka tuntuu itsestä turvalliselta ja oikealta ja joka on sitä toista henkilöä kohtaan kunnioittava. Jos pelien välityksellä kommunikointi on juuri teille luonnollista niin anna mennä! Kannattaa kuitenkin aina varmistaa, että saat asiasi esitettyä niin, että kyseinen tyttö ymmärtää viestisi oikein :). Pelien keskustelualustojen lisäksi kaikenlaiset sosiaaliset mediat, esim Snapchat, toimivat näissä asioissa oikein hyvin. Tärkeintä on, että saat kerrottua tunteistasi sellaisella tavalla, joka tuntuu kummastakin hyvältä.

Tähän toiseen pulmaasi liittyen sanoisin, että kannattaa tosiaan näiden tyttöjen huomio kohteliaisuutena. Monen kohdalla kuvailemasi käytös saattaa tarkoittaa pientä, jossei suurtakin, ihastusta :) Jos kuitenkin tuntuu siltä, että liian usein juttelemaan tuleminen oikeasti häiritsee ja tuntuu raskaalta, on aina ok huomauttaa siitä. Voit aina kohteliaasti sanoa, että haluaisit nyt olla hetken rauhassa. Se, että on ihastunut toiseen, ei tarkoita ettei kyseisen henkilön rajoja tarvitse kunnioittaa.

Toivotan sulle paljon tsemppiä tunteistasi kertomiseen! Se on aina jännä paikka, mutta rohkeus kyllä palkitaan tavalla tai toisella :)

Mukavaa joulunodotusta!

T. Erika <3

i guess???

Sun ehkä kannattais vaa mennä puhuu sun ihastuksen kaa ja ei sun tarvii puhuu kenellekkää jos et haluu…

Infinity

Moi.

Eivät nuo mitään ylitse pääsemättömiä ongelmia ole. Mene rohkeasti juttelemaan tytölle johon olet ihastunut, juttele ihan normaaleja asioita. Suosittelen juttelemaan face2face. Kannattaa tutustua tyttöön ensin kaverina ennen kuin menee kertomaan tunteistaan. Tosin jos olette jo kavereita, voit kertoa jo.
Jos olet sen verran ujo ettet uskalla tai viitsi face2face jutella, voit laittaa viestiä tai snäppiä. Tai missä ikinä saatkaan häneen yhteyden.
Älä lannistu, jos tyttö ei pidä sinusta, voitte silti olla kavereita.
Eikä kannata jos viestillä tai miten muutenkaan kerrot, niin laittaa että ”alax” koska en oikee tiiä mutta se tuntuu vähän hölmöltä. Sano vaikka, että taidat pitää hänestä enemmän kuin kaverina tms.

Sitten niistä toisista tytöistä..
Ei kannata suoraan ignooraa heitä jos tulevat juttelemaan, mutta kannattaa jotensakin hienovaraisesti tuoda ilmi että et ole kiinnostunut heistä. Älä kuitenkaan ole töykeä, voit jutella normaalisti heidän kanssaan jos tulevat juttelemaan ja yrittää vaikka saada juttelemanne asia nopeasti päätökseen.

En tiedä oliko yhtään apua, mutta tsemppii sulle :)

Vastaa aiheeseen: Mitä tehdä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top