Siirry sisältöön
<3

Mulle on jo tullu pahoja mielenterveysoireita aknesta, ja koulupäiviäkin jäi pois sen takia ennen kesälomaa. Ahdistaa ihan hirveästi ja olen kokeillut kaikenlaisia ihonhoito tuotteita jne, mutta mikään ei tunnu auttavan! Voisitteko kertoa mikä teillä auttaa akneen, jos siis sellaisesta kärsitte?

Enby✨️

Mul on itellä käytössä joku lääkärin reseptillä saatu voide, jonka sain siis koululääkärin määräämänä. Pitäs näkyy vaikutuksii kuukaudessa ja oon käyttäny noin kaks viikkoo, kyl se on auttanut jo jonkin verran:D eli kannattaa käydä pyytää apua terkalta/koululääkäriltä/ihotautilääkäriltä

Myös sen voiteen lisäks mul on käytös kans olikohan sen nimk joku oimoisaippua, se on tosi tehokas

14w tytteli🪩

Mullakin on akne mutta en tiiä mitä suosittelisin kun mikään ei oo auttanu😨

goldrose

suosittelen menoa ihotautilääkärille koska kukaan täällä ei osaa sanoa just sun iholle sopivia tuotteita

Ketsuppi

Oon kärsinyt aknesta tosi pitkään, mutta se mikä lopulta autto oli lääkärissä käynti. Mulle varattiin aika yksityiselle iholääkärille, mikä anto reseptit lääkkeisiin ja lääkevoiteisiin. Ei se akne oo 100% tietty lähteny, mutta huomattavasti parempi.

Onhan se mahollista, että akne johtuis vaikka jostain ruoka-aineista, mutta vissiin yleensä taustalla hormonaaliset syyt, jolloin lääkkeet ainoo mikä auttaa

Tsemppii, akne on rankkaa

Joku

Mulla oli joskus aikanaan tosi paha akne. Siitä ei oikeesti kannata välittää, ei kukaan kato sua vinoon sen takia tai mitään, ei se sun oma vika oo.

Vastaa aiheeseen: Mitä tehdä aknelle!?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top