Siirry sisältöön
apuaasas

Olen 14v poika ja olen ihastunut yhteen tyttöön, hän on eri koulussa eikä tunneta vielä hirveän hyvin mutta molemmat saatamme olla ihastuneita toisiimme. Olen suunnitellut kysyväni häntä ulos, mutta en tiedä mitä tekisimme. Olisiko jollain ehdotuksia?

Tytsy010💋😘

Moii!

Itsekkin olen ihastunut (poikaan)
Snäppään hänelle usein/hän minulle sitten harvoin. Onko sinulla sen tytön snäppi??
Joo en osaa auttaa…
Itse olen samassa koulussa kuin ihastukseni ja samalla luokalla✨
Ja katseemme kohtaa välillä?
Voisiko joku kertoa mitkä ovat ihastumisen merkkejä?(varmoja sellaisia)
Siis pojat kyllä tytötkin voivat kertoa!!😙🥳
Moiikkaa

munakas

kerro sille

Poika

Hei apuaasas.

Kannattaa kysyä häntä vaan rohkeasti ulos ja kun aika on (:D) niin voit vaikka sanoa että mä tykkään susta ja siitä se lähtee :)

Ps. Oon itekki ihastunu😄

Jaa

Mä ainakin alottaisin sillä et esim kysyisin sen snappii mut sit se saattaa ihmetellä eka. Sit vaa laitat sille joka päivä jotain viestii tai jotain semmosta. Sit teistä tulee parempii kavereit ja sit siitä voitte mennä vähän eteenpäin.
Toivottavasti autto!

010tyttö

Ite vaan juttelin ja tutustuin ihastuksweni ennenku kerroin

Tyttö010

No onko sulla sen snäp??

Oon ihastunut.

Sos

Olty

Kerro sille.😊

hmm

Mä oon ihastunu mun yhteen koululaiseen mut musta tuntuu että se ei ees kunnolla tiiä kuka oon :(

Tarviin apuu

Oon ihastunu yhtee poikaan joka on eri luokalla ja me snäpätään ja oon jutellu sen kaa snäpissä ja se tietää mut. Mun kaveri on sen kaa samalla luokalla ja se sano et se mun ihastus puhuu musta kokoajan tunneilla sen kavereille ja on sanonu mua söpöks. Se myös ehkä tietää et mä tykkään siitä. En oo varma tykkääks se musta mut ainaki sen mun kaverin mielestä se tykkää. Tarviin apuu et mitä mun pitäs tehä.

tortilla

Siis moi, mä oon ihastunu yhteen poikaan ja se muhun. Mä haluaisin mennä niille joskus kosk niiku se asuu joku 800m-1,3km kaukana eli ei kaukana. Mä haluun aika paljon mut en vaa uskalla kysyy et pääsenks niille joskus nii mitä pitäis tehä?

😊

Annan sen vinkin et käykää vaik kävelyllä. Tai jotain mistä te tykkäätte. Mun ihastus tykkää kävellä paljon joten se on nyt sattunu olee meille molemmille mukava tapaaminen että kävellään luonnossa. Myöhään iltasin kun ketään ei enää liiku. Sit ekoilla kerroilla tärkeä kysyä lupaa se ainakin toi itellä luottamusta kun kysy lupaa koskea esim: pitää kädestä , halailla tai koskea jotain kehon kohtaa. Ja vaikka ollaan nähty toi luvan kysyminen on jääny päälle. Mut ainakin itelle se kertoo et se toinen välittää munkin mielipiteestä siihen.

Vastaa aiheeseen: Mitä tehdä ihastuksen kanssa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top