Siirry sisältöön

Mitä tehdä jos ihastus tykkää parhaasta kaverista?!

Joku ihastunu

Mitä teen ku mulla on ihastus ollu jo tosi kauan sama henkilö ja sain selville että se tykkääkin mun parhaasta kaverista enkä pääse yli siitä😣 AUTTAKAA!!

Joku

itellä sama ongelma :(

Matalaääninen 07

No ensinnäkin puhu sille sun ihastukselle snäpissä. Saat siten ainakin selville, että tykkääkö tämä ihastus sinusta myös. Rupea pari kertaa päivässä alottaa keskusteluja tän ihastuksen kanssa. Jos se ei lähe poijes ja on koko ajan kattomas ja lähettämäs viestejä niin sitten ainakin tiiät, että ei se sua vihaakkaan. Ja sitten, kun ootte puhunu jonkin aikaa (5-10 kertaa?, päiviä?, viikkoja? ei väliä) niin kerrot sitten tunteistasi. Ja tämä siksi, että jos menet suoraan kertomaan niin ihastuksellasi ei ole vielä mitään tunteita sinua kohtaan.

Itselle ainakin voisi toimia noinkin evil plääni, jos joku mulle niin tekisi. Toisaalta se, että joku sanoo tykkäävänsä jostakusta voi olla läppää tai valehtelua. Ainoa tapa saada tieto asiasta on puhumalla. Ja tyttöjenkin kannattaa alottaa keskustelu.

Pilkku

Jos se sun ihastus oikeesti tykkää sun kaverista ja kyseessä ei oo kusetusta, niin anna niiden olla ihan rauhassa. Se on heidän välinen asia.

Jos et yhtään siedä olla kaveris kanssa enää, niin voit vaikka mainita sille et mitä on meneillään ja ottaa etäisyyttä molempii. Samalla ajatuksetkin yleensä selkenee.

Älä oleta, että tästä olisi tulossa mitään polyamorista suhdetta, tai että hän tykkäisi sinusta myös.

Tietty voit myös kertoa tunteistasi, mutta älä odota siitä muodostuvan suhdetta.

Vastaa aiheeseen: Mitä tehdä jos ihastus tykkää parhaasta kaverista?!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top