Siirry sisältöön
Hukka

Moi. Mä tiedän että monilla on ongelmien nuorempien sisarusten kassa. Mulla on ”pikkusisko” (en ala selittää tarkemmin) keksin sille nyt jonkun valenimen vaikka Ella. Noh… mulle tuli yks päivä mun kaveri kylään se mun kaveri oli siis itseni ikäinen poika. Ihan mukava ja silleen, mutta mun Ella tykkääkin siitä vähän enemmän. Heti ekana kun se mun kaveri tuli sisälle niin Ella juoksi sen luo ja pussas sitä. Se ei jättänyt meitä rauhaan hetkeksikään ja roikku kokoajana siinä mun kaverissa. Mä kyllästyin ensimmäisenä ja sanoin meneväni veskiin, kun mä tulin veskistä niin pääsin todistamaan miten Ella jahtaa mun kaveria pihalla yrittäen pussata sitä. Ja ihan ku se ei olis riittänyt niin Ellan piti vielä riisua kaikki vaatteen päältään. Ja siis Ella on kouluikänen. Olis ollu ymmärrettävää jos se oli ollu vaikka neljä. Ja on se mut ainoita kertaa aiemminkin nolannu. Onko muilla vastaavia ongelmia pitää pikkusisukset kurissa? Jos ootte saanu ne kuriin niin miten?

Hukka

Voiko joku oikeesti vastata mä tuun hulluksi ”Ellan” kanssa!

Yolo

Hei! Minkä ikäsiä ootte? ootteko kaksosia?
Voitko sopia Ellan kaa jo valmiiks, että kun sulle tulee kavereita niin se pysyis kauempana? Kerro vaikka vanhemmilles. Jos se kaveris on käyny teillä aikasemmin, ni varmaan tietää jo millanen Ella on, niin se varmaan ymmärtää, onko noloa. Saisko se kaveri puhuttua Ellalle, että haluatte olla kahestaan?

En itekään saanu oikeen siinä 11-12 v. olla rauhassa kotona kavereitten kaa, ku oli pienempiä sisaruksia. Yritä näitä mitä ehdotin. Tsemppiä!

❤🐺 Susi 🐺❤

Voitte pitää kaveripäiviä jolloin sulle ja sun pikkusiskolle tulee kaveri. Silloin hän ei voi olla sun kaverin kanssa. Ja jos hän silti tulee, niin meet sitten hänen kaverinsa tykö ”leikkimään” niin sit sun pikkusisko tulee.

Mulla ainaskin toimis

H [osa nimimerkistä poistettu]

Mä oon 13v ja [osa viestistä poistettu] on 8v eli ei olla kaksosia

Vastaa aiheeseen: Mitä tehdä pikkusiskon kanssa?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top