Siirry sisältöön
Kipeasti apua tarvitseva

mä oon hiljainen, mutt silti haluun tutustuu ihmisaiin. pyydän niit ulos , mutt koitan saada mielenkiintoisen keskustelun aikaan, se menee aina huonosti. miten mä voisin koittaa saada mielenkiintoisen keskustelun aikaan) miten te saatte keskustelun sujumaan ,pliis apuja kiitos.

Nimetön

No mä koitan puhuu kaikest mikä on meille niinku yhteist et esim ihmisist keit me molemmat tunnetaa, tv, koulu, joku tapahtuma, kesän odotus, vaatteet, netti jne jne ja sit voi myös alkaa juttelee jostai mist tietää et sil on vahva mieli pide koska sillo se yleenstä sit hoitaa sen puhumisen jos sil on asiaa :D tietty kannattaa miettii et jos siit sit tulee liian negatiivist ni sit ei mut jos tietää et se sujuu sillee leikkisästi ni sitte :) esim vaik jb tai salkkarit? :D ne tuntuu jakavan aika paljo mielipiteit :DD

Nimetön

olet Ihanaa. kiitti paljon

ujo

Itsekkin olen melko ujo. Yleensä tutustuessani uusiin ihmisiin alan jutella kaikista perusasioista kuten harrastuksista. Niistä keksii yleensä asiaa ja ne johtavat asiasta toiseen. Kysyn mitä hän harrastaa ja kuinka kauan, sitten kerron omista kiinnostuksen kohteistani. Tällöin löytyy yleensä aina jotain joka yhdistää ja siitä on helppo alkaa puhua. Tyttöjen kesken on helppo puhua esim vaatteista ja pojista. Kun käydään tyttö-poikakeskusteluja minulle helpoimmat aiheet ovat urheilu ja musiikki.

Vastaa aiheeseen: Mitä tekisit minun tilanteessa, pliis apua!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top