Siirry sisältöön
🏳️‍🌈:D

Eli siis, tilannehan on tämä:
Luokallamme on yksi poika, sanotaan häntä nyt vaikka hmm lenniksi, puhuu pas*aa LGBT+ ihmisistä. Esim se on sanonu ”meen hakkaa kaikki jotka supportaa lgbt+ ihmisiä” ja ”jumala on tarkoittanut naisen ja miehen yhteen, ei miestä ja miestä eikä naista ja naista.”
Mua ketuttaa tää ihan saakelisti, ja meinaaki sanoo lennille mun kaverin kaa lähipäivinä et mitähän vattua.
Haluun vaa tietää mitä ite tekisitte koska why not🤷‍♀️ ja oli pakko päästä purkaa tää viha jonnekki vau
Ja muahan ei tän äijän hommat muute haittais jos osais pitää ne sen puheet sen pään sisällä.
Anteeks jo näin etukäteen, joku kumminkin pahottaa mielensä viestistäni🙏

Verkkari

Hey :D kiitos viestistä!
Siis tietystihän tommoset puheet ovat ihan tyhmiä, ihan sama mistä ihmisryhmästä puhuiskaan. Ja jos tommosia puheita tällä on koulussa niin helpoin keino siitä on kysyä teiän opettajalta voisiko hän puhua sen oppilaan kanssa, tai sen vanhempien kanssa. Toki saa ilmaista mielipiteitään ja niin, mutta se että uhkailee suoraan ihmisiä jos he tukee lgbt+ ihmisiä, tai on tiettyä mieltä niin siinä on ongelmia.

Toki jos ei halua mennä opettajalle puhumaan tai ei opettaja tee mitään asiasta, niin on muita jotka voivat auttaa, kuten muuta koulun henkilökuntaa tai omat vanhemmat voivat myös auttaa. Voi myös suoraan mennä puhumaan sille tyypille, mutta en tiedä tuleeko siitä välttämättä muuta kuin riitaa. Jos sitten päättää mennä puhumaan kannattaa rauhassa vaan mennä sanomaan, että tollainen puhe ei ole ok eikä se ole haluttua. Mutta kannattaa olla välittämättä tommoisista mielipiteistä koska ei he välttämättä tiedä ollenkaan mistä puhuu, ja sen takia kannattaa saada heidät keskustelemaan asiasta ja perustelemaan kantansa. Pitää vaan muistaa yrittää keskustella aina asioista ei siitä muuten mitään tuu.

Mua ei ainakaan pahoittanut sun viesti, hyvä viesti, ja tärkeä aihe. Kiitos ja tsemmpii :3

🏳️‍🌈:D

Joo eli siis mentiin sanoo mun kaverin kaa tolle torstaina ja kiusas mua, mun kaverii ja muitaki lgbt+ ihmisii sit koko päivän. Koitti tulla sit tänää pyytää VAAN multa ja siltä mun kaverilta anteeks.

🏳️‍🌈:D

Kiitos muuten sulle verkkari:)

Verkkari

Hei taas :D
Hyvä että tuli pyytämään teiltä sentään anteeksi. Jos tää siis jatkaa kiusaamista kannattaa siitä sanoa jollekin, jotta hänelle puhuttaisiin asiasta enemmän. Näähän asiat tulee jostain, esimerkiksi perheen vaikutteesta tai, sosiaalisesta mediasta, jos on kattonu jotain tyhmii videoita tai mitälie. Tarkotan tällä että hän ei välttämättä näe tekemäänsä vääränä tai sitten perustelee sen eri keinoin.

Toivottavasti kaikki menee hyvin, ja jos tulee jotain niin kannattaa laittaa viestiä niin voidaan yrittää auttaa. :3

ylijumala (ateisti)

omalla luokallani on myös näitä, itse yleensä suljen korvat koska tiedän ettei siitä ole hyötyä vaikka heille yrittäisi puhua järkeä. teinipojille harvoin kelpaa järki, no offense. kannattaa vaan sanoa opettajalle että tuo ei taida olla asiallista jne koska onhan nyt väkivallan uhkaaminen aika asiatonta

Vastaa aiheeseen: Mitä tekisitte ite?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top