Siirry sisältöön
Meikä mandoliini täällä taas

Onko kellään ideoita mitä voisin toivoo joululahjaks ja synttärilahjaks, täytän tammikuun alus 14, ja joulu on kohta, mutten keksi muutaku meikkiä ja vaatteita. (oon tyttö) Sheinistä toivon aika paljon vaatteita ja yhen seinäjutun, ja meikkiä vaan jotain, onko suosituksia? Ja en oikee keksi mitä haluisin. Tykkään piirtää ja sisustaa huonetta, halusin hippie/downtown/grunge/aesthetic tyylisen huoneen, en oo päättäny mut jotain sinne? En tiiä. Tykkään kans kaikesta vähän emosta pienestä jutusta, lainauksia tai mielenilmasu jutuista esim tarroissa ja söpöistä valoista ja kasveista. Sit vaan jostain, mutten silti tiiä mitä haluun🥲

E [nimimerkkiä muutettu]

Ei kannata tilata Sheiniltä.
Riippuu meikkibrändistä niin on vaikeaa arvata.
Voit toivoa kirjoja, vaatteita, tässä jotain lahjakortti ideoita: NewYorker, H&M, Lindex,Kappahl,Cubus,ClasOhlson, Telia, Elisa, Normal tms..
Voin myös suositella uutta puhelinta
iPhonesta halvat:
ip x ja xs tms
Voit toivoa uutta reppua, tai jos on harrastus niin siihen liittyen. Tai jos kannustat jotain joukkuetta esim Tapparaa, voit toivoa fanituotteita.
Sitten on nämä Netflix yms.
Voit toivoa kynsilakkoja, tekokynsiä, koruja, lehtiä, nenäkorua, korvakoruja, teko ripsiä, lemmikkiä, sisustus juttuja, yökylää kaverin kanssa, sulla on paljon juttuja, koska täytät 14 ja jos ei oo pankkikorttia voit toivoo sitä. Voit myös toivoa jotain lomamatkaa, tai jos haluut mennä kavereiden kaa jonnekin kauppakeskukseen, sitten voi toivoa rahaa, karkkia.

Toivottavasti oli apua

[osa viestistä poistettu]

siivekästä

Ite teen sillain et heti ku vaik vuoden alussa tulee joku juttu mieleen minkä haluisin tai tarvisin nii laitan joulutoivelistaan heti nii sit jouluna on helppoo ku on jo jotain mitä haluu nii yritä miettii jotain et jos tarviit jotain ja selaa jotain pinterestiä ja kato huoneinspistä nii sit voit ettii jotain huonekaluja ja koristeita joita haluaisit ja pyydä just jotain kasveja ja tarroja mitä haluut ja mistä tykkäät

dodosorsa

miks siun pitäs pyytää jotain lahja jos et sie oikeesti tarvii mitää? 🤨

Vastaa aiheeseen: Mitä toivon lahjaks?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top