Siirry sisältöön
11v tyttö

Eli siis oon 11v tyttö ja mua kiusaa koulussa yks poika. Jännittää aivan hirveesti mennä aina kouluun. Ja en uskalla puhuu opelle tästä. Oon huomannut että hän ei kiusaa pelkästään mua vaan myös mun kavereita.

Emilia – verkk@ri <3

Moikka!
Kiva kun kirjoitit keskustelupalstalle! :)
Ikävää kuulla että sinua ja sun kavereita kiusataan koulussa :(
Kerroit että et uskalla puhua asiasta opettajan kanssa. Ymmärrän että asiasta puhuminen saattaa jännittää mutta suosittelen asiasta jonkun turvallisen ja luotettavan aikuisen kanssa. olisiko koulussa jokin toinen opettaja kenen kanssa voisi asiasta jutella tai esim. kuraattori, kouluterveydenhoitaja tai koulu psykologi?
Tai jos tuntuu että yksin on vaikea kertoa opettajalle, niin pystyisitkö mennä yhdessä kavereiden kanssa kertomaan tilanteesta opettajalle?

Hurjasti tsemppiä syksyyn! <3
– Emilia

ok mut millo vkkv?

Hei, harmi että hän kiusaa sua ja sun kamuja, se ei oo ok:(
kerro vanhemmille niin he voivat jutella esim kiusaajan vanhempien kanssa tai kertoa opelle.
Tsemppii sulle:)❤💕
Ps oon ite kans 11 :D

:)

Voi eii❤️sä oot nii ihana tyyppi et kellää ei oo oikeutta kiusata sua ja sun kavereitas. Suosittelen kertomaan kuitenkin jollekksin aikuiselle joka tekee asiasta lopun. Tai onko sulla ketään esim isosiskoo tai veljee joka vois käyä sanoo sille kiusaajalle? Muista kuitenki et oootte sä ha sun kaverit yhtä arvokkaita ku kaikki muutki ja ette oo ansainnu sitä et teitä kiusataan❤️

Vastaa aiheeseen: Mitä voin tehdä??

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top