Siirry sisältöön
tyttönen

Moi… Mulla on koulus kolme kaverii…
Meidän koulussa on myös tyttö jolla ei oo kavereita. Ole nähnyt kun se on yksin, ja esim. Ku ootetaa tunnin alkua ja sitte sillä yksinäisellä tytöllä on tunti viereisessä luokassa, niin mun kaverit vaa suuree äänee valittaa että miksi se tyttö tuli siihen lähelle… Jms. Mä oon yrittänny hymyillä sille kannustavasti kun se katsoo… Ja kerran kemian tunnilla (ne meijän kemian ryhmät on sellasia että yhdessä luokassa on oppilaita 9a-c ja niitä ryhmiä on samaan aikaan neljä…. ) niin yks mun kamuista, mä ja yksinäinen tyttö ollaa samassa ryhmässä, vaikka se yksinäinen on 9b-luokalla ja mä ja mun kamu 9c-luokalla… Niin siis opettaja oli ostanut herkkuja, niin mä puolitin suklaapatukan sen kanssa… Mutta sit mun kamut katto minuu koko loppupäivän pahalla eikä puhuneet mulle… Mä haluaisin auttaa sitä yksinäistä, mutta pelkään että kamut alkavat puhua minusta pahaa ja halveksua… Olen muutenkin tosi ujo, joten en uskalla mennä noin vain puhumaa aille yksinäiselle… Voi auttakaa mua.. Miten tälläisessä tilanteessa voi toimia???? mä oon siis -98 tyttönen. Pliissss vastatkaa. Olisin tosi kiitollinen. Kiitos jo siitä että viitsit lukea tämän :)

Nimetön

Moi!

Oot tosi rohkea ja tuntuu suorastaan liikuttavalta, miten ihanasti oot toiminu sitä yksinäistä tyttöä kohtaan. :) On täysin ymmärrettävää, että sulla on paineita olla hyväksytty kavereiden silmissä. Mielestäni voit osoittaa välillä huomiota yksinäiselle tytölle, siten kuin se tuntuu luontevalta ja tarvittaessa kaverien silmiltä piilossa. Jos joskus on sellainen tilanne, että olette kahdestaan, voit kysyä häneltä jotain tai puhua jotain yleistä (esim. koulusta), jos sinusta tuntuu että se onnistuu. Samaten kemian ryhmätöissä voi olla mahdollista puhua vähän myös tämän tytön kanssa ja ottaa hänet mukaan niihin kokeisiin tai vastaaviin, mitä teette tunneilla. Oot joka tapauksessa todella rohkea ja sydämellinen, kun välität tuosta tytöstä. Halaan sua ajatuksissani. =)

Tsemppiä ja mukavaa joulunodotusta!

Nimetön

Yritä kysyä sun kavereilta, mitä niillä on sitä yksinäistä tyyppiä vastaan. Yritä saada ne uskomaan, että se on varmasti ihan OK tyyppi. Ei sais olla mitään ennakkoluuloja, sano se sun kavereille.

Vastaa aiheeseen: Mitä voisin tehdä?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top