Siirry sisältöön
-99

Eli meidän luokalla on yksi poika, ollaan tunnettu reilu vuosi. Ollaan oltu koko yläasteen ajan hyvissä väleissä ja meistä on tullut ihan hyvii kavereita, tykätään samoista asioista ja meillä on aika samanlainen huumorintaju. Oon huomannut että taidan olla hiukan ihastunut tuohon poikaan ja mietin aina välillä onkohan hän minuun, koska hänen köytös välillä vaikuttaa siltä.

Eli: Jos jotkut hänen kaverinsa (poikia) jotain tulee ärsyttämään mua niin puuttuu asiaan ilman mun käskemistäkin, piirtelee mulle kaikkea ja haluu nähä mitä mä oon piirrelly (harrastaa piirtämistä yms), sanoo aika usein jotain ihan turhia juttuja että voisin jotain kommentoida tai jtn.. ja hakeutuu välkällä seuraan vaikka joskus ihan vähäksikin aikaa. Kutsuu mua lempinimellä ja yrittää usein saada mun huomiota jollain tavalla.

Oon myös huomannut että tuijottaa joskus tunnilla, käytävällä tai melkeen missä vaan.. tai sitten ihan vaan vilkasee TAI sitten olen vaan vainoharhanen:D.
On myös kertonut mulle aika henkilökohtaisia asioita itsestään ja kysynyt mm että mitä tekisin jos hän tekisi itselleen jotain ja kysynyt olenko hänen kaverinsa ja että vihaanko häntä o__O ja olen myös tullut siihen tulokseen että se että olen hänen kaverinsa on hänelle aika tärkeää, en tiedä johtuuko tuo siitä että hänellä on aika vähän kavereita koska hän on aika ujo ja muutenkin tosi rauhallinen tyyppi muihin verrattina.

MUTTA siis pojat ja muutkin kertokaas että onko to mielestänne ihan ”normaalia” kaverin käytöstä vai onkohan jotain muutakin?

Ja miten voisin kertoa hänelle että pidän hänestä, kun hän on aika ujo ja muutenkin aika ns. kokematon varmaankin näissä tunne asioissa. Vai kannattaakohan mun edes kertoa hänelle mitään :/

++ Kertokaas miten mun kannattais alkaa lähestyä häntä? (jos edes kannattaa..)

Minävaan :)

No mun mielest ton perusteella se on kiinnostunut susta :) Jos haluut kertoo sille sun tunteista, niin ei kannata vaan heti kertoo suoraan, vaan pyytää se vaik jonnekkin koulunjälkeen tai muuten vaan hengailla sen kanssa. Sitmyöhemmin voisit kysyä, että mitä mieltä se on susta. Ja sit voisit kysyy vaikka oottekste vaan kavereit vai enemmän. (?)

Vastaa aiheeseen: Mitähän meinaa?!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top