Siirry sisältöön
Neuvoton

Eli oon ollu ihastunu yhteen tyttöön todella kauan ja hänkin minuun mutta nyt näyttää siltä että tyttö säätää toisen muun kanssa samaan aikaan. oon todella rakastunu tähän tyttöön huolimatta miten pahasti se on mokaillu kesän aikana mitä mun pitäs tehä ?

Juuli

Jos tytön säätö toisen pojan kanssa ei ole seurustelua, yritä saada se tyttö :) luulen että moniin tyttöihin tekee vaikutuksen jos poika vaivautuu ”taistelemaan” tytöstä, tai ehkä vielä enemmän, odottamaan tyttöä. Ns. taistelemisella en tarkoita mitään että menet antamaan kunnolla kuonoon sille pojalle, vaan että rohkeasti tutustut tyttöön entistä paremmin ja olet hänen kanssaan vapaa-ajalla. Välittämättä siitä toisesta pojasta. Eiköhän tuo tyttö ihan perus välittämisellä syty.

Raitapaita

Sun varmaan kannattais kertoo sille, vaikka sillä näyttäis olevan jotain säätöö jonkun muun kanssa. Se sais sen miettimään onks se ihastunu (tosissaan) suhun vai ehkä siihen toiseen. Ja ehkä teistä vois tullaki jotain. :) Toisaalta, jos se on mokaillu pahasti (eli?) kesällä, sun kannattais miettiä, haluisitsä mahdollisesti alkaa olemaan sen kanssa. Olisit sanonu miten, olis paljon helpompi (ainakin yrittää) auttaa!!

Tsemppiä!!

Nimetön

Mee jutteleen

Neuvoton

Eli oon tuntenu tytön pienestä lähtien ja nyt kävi niin että hän alko seurustelemaan tän toisen pojan kans ja ite taisin löytää oman kullan lähempää ku uskoinkaan :)

Vastaa aiheeseen: Mitähän mun pitäs tehdä…

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top